Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

janez

Samo ti šolo naredi pa pol vabi rajo na piknik - pijačo. Sam če dol pridemo bomo tud lačni ,a ne?

Jaz imam tud kak nov kos pleha  zate... sam šola me skrbi...

Xandrej

:emot112::emot112::emot112: Zeko ko te berem kar se spomnim na moje dni... ko sem letal po šoli zadnje 3 mesece prej pa sem v luft gledal pa fešte pa študentske fešte pa vglavnem nekaj smo našli... Pol pa je bila pizdarija ko se moraš poleti učit ko eni na morju čofotjao v tvojem primeru je restavriranje AMI-ja... Potrudi se zdaj če še imaš možnost nebo ti žal...!

andraž

Zeko, kako je s šolo? A bo mirno poletje in novi Ami deli?

Zeko124

Ja počasi počasi, saj še ni konec leta :)!

Andraž na kratko to pomeni še 2 oceni.

Grozi mi samo še 1 popravc.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Dobro kaže. Zdrži! :BigThumbs:

Zeko124

Hudooo, popravil kemijo danes in to z 4 :))! Mislim da sem zdaj izven grožnje popravca, imam samo še nekaj "manjših" ocen za sproti. Vse dobro kaže.

LP :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

No nazadnje boš pa še pravdober ;)
Keža, zgleda da boš moral nabrusit orodje za zekoja.

janez

Nabrusimo kose...lalalala...

Hja sam v vrsto se bo moral postavit...

andraž

Lahko ga pa res vzameš za vajenca, njegov Ami pa v vrsto za popravilo.

Zeko124

hja janez, besede si mi vzel takorekoč s tipkovnice, kako dolga pa je ta vrsta? Hja andraž nevem če bi bil jaz za vajenca, verjetno bom s čim drugim tudi več zaslužil poleti. Hehe

www.keramika-genorio.si

Zeko124

janez, kolke so kej čakalne vrste pri tebi torej? Lp

www.keramika-genorio.si

janez

Lovro

Zeko, čestitke za uspeh v šoli. Ker ne boš imel popravcev, ti pa mogoče rata najti kako počitniško delo, da zaslužiš denar za obnovo amija.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Citat od: zlikovski;75195No nazadnje boš pa še pravdober ;)
Keža, zgleda da boš moral nabrusit orodje za zekoja.

To pa je izjava leta... Sem se nasmejal... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

zlikovski

@Xandrej zgleda, da edini razumeš foro :) malo heca more bit.
Zeko brez zamere.