Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

garac

@andraž, to pa ne, med počitnicami pa mora it delat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Kakšen malenkosten Euro že... Pa naj mu dela Amija Janez, on pa naj dela zraven. Počitniško delo ti zelo hitro razjasni pojme kako se znajde denar v denarnici staršev. Potem denar bistveno bolj ceniš, ker veš da ne "pade z neba".

Zeko124

Evo, da se malo oglasim, na hitro, ko imam ravno fraj računalnik v šoli =)! Z denarnim skladom se ne strinjam niti jaz, pa vseeno hvala za predlog. Materialna pomoč ja, denarna ne!

Z šolo je pa tak zaenkrat ocene ta teden

SLO (4-spis)
SLO (2)
NEM (2-3 --> profesor ni še siguren ker se mu očitno ne ljubi seštet točk)
MAT (nedaj bože da bo 1, pisal danes)
INF (4)

To je to zaenkrat, jutri še 1x NEM za nazaj, četrtek 1x GPO nekaj za nazaj, jutri 1x ZGO vmes pa lahko da se še kaj pojavi... Petek so me zafrknili z neko exkurzijo na Primorsko, sem računal da bom popravljal še KEM pa očitno drugi teden še nebom čisto fraj...

No skratka hvala vsem za lepe želje, se bom potrudil:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Kakšne pa bodo zaključene ocene?

sušo

Dobr ti gre. Še mal pa zmaga.

Sam da te pa z ekskurzijo zeznejo in to v petek je pa tud tu mač... <- hec Ekskurzije so pa ja kulske.

Zeko124

@ Andraž, zaključne, nevem še, najprej vse "gor" spravit... Bom poskeniral spričevalo =).

@ Sušo, ja, še malo, evo, mata popravljena, zaključeno 3...

Ta ekskurzija je brezveze, ker je strokovna, kup delovnih listov, referatov za delat, pa verjetno bo še slabo vreme. Nevem, ampak jaz bi danes rajši pisal kemijo pa sem drugi teden že skoraj frej oz. čez vikend, tak pa ne bom...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Piši takrat, ko znaš. Se boš pač en teden več učil. En teden proti celemu poletju? Zanemrljivo.

sušo

Pišuka Poldi. Ratal ti bo. Bravo. Evo zdej k je rajd za nami se lohk počas u garažo spravim da naložim kose na kup in se pripravim na primopredajo - slavnostno seveda.

@andraž  On je v sredni. Tm si ne morš rokov zbirat. Vsaj zdi se mi tko...

Zeko124

Hja, Sušo, kar še malo počakaj :)! Zmeraj čakam do zadnjega hipa za vsak slučaj hehehe...
Še nekaj malega in bo (upam).
Kar se srednje tiče si lahko izbiramo roke, samo pri kemiji je bolj tako tako, ker je rahlo trčen profesor...  Primopredaja pa bi zgledala kje in kako?

No moram povedat še to, da sem včeraj se malo oglasil v garaži pri moji rdeči mrcini in meje skoraj kam ruknila, ko sem videl da je odkrit pa 0,5 cm prahu gor... Cerada pa nemarno odvržena v zadnji kot. Verjetnost, da jo je odkril veter sem izključil, ker je bila lepo zatlačena pod kolesa in odbijače. Pred garažo pa sledi traktorskih gum!

No Ami je na srečo "netaknut", ker če nebi bil, bi nekomu nekaj naredil hehehe....

www.keramika-genorio.si

sušo

Hm to so neke novodobne sredne... Je že nekaj časa preteklo od moje tko da nism glih na tekočem kako se stvari streže  ha ha
Ja primopredaja bo ko bo... sej veš kaj.
Vse se bomo zmenli po telefonu in malo poslikali - za na forum - pa bo.

P.S. pripravi prikolico in zaključene ocene, kenede

Moj GSM je 041393764

Zeko124

hja sušo hvala ane, samo počakajmo še en teden za ziher hehe. Sicer pa sem mislik, da bi to zgledalo kot neko malo ami srečanje, ali pač ne? Hja srednje so danes take in drugačne, sam ko se enkrat za nazaj nabere je pa kriza!

www.keramika-genorio.si

garac

@zeko, kar sedaj pripravi program pa to, da ne boš potem spet čez organizacijo pljuval. Èe ti že podarijo, bodo pa ja še na dom pripeljali, ti samo organiziraj sprejem in ostale zadeve.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

garač da se razumeva že zdajle takoj, jaz nikoli nisem pljuval čez organizacijo, bi pa nekatere stvari naredil po svoje, drugače,... Žal za to nimam in ne bom imel možnosti. Lp!

www.keramika-genorio.si

garac

Zakaj ne? Saj lahko organiziraš eno ami srečanje, ni panike
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

Hja, to kasneje ;)). Saj sem rekel, da če bo bo malo, da Amijarje samo na kako pijačo povabim :)!

www.keramika-genorio.si