Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Zeko124

hehe ja počitniško delo sigurno. Danes sem opravil še z zgodovino, torej glavno je za mano. Èakata me še 2 mali oceni in en referat lahko da se še kaj pokaže ta teden. Načeloma je to to za letos. Janez, bi lahko se kaj oglasil pri nas in mi malo ocenil amija, oz postavil en tak predračun? Je možno, da bi ga v svojo ordinacijo vzel že poleti? Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

@ zlikovski sem tudi jaz razumel (če sem prav razumel), sam kdo bi tebi zameril? =D da boš potem spet mulo kuhal in roke v varžet rinil. =P

Waaaa skoraj zaključil še malo.... :))))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Jutr je petek in če prav tole berem tudi zaključek Zekijade - letošnje...
In glede na to da letnik je padu in ne Zeko predlagam da predamo obljubljeno.
Kako pol Zeko? Maš prikolico al kako?

Zeko124

hja sušo, en mali popravek. Zekijade bo konc šele naslednji petek. Upam da je to prva in zadnja zekijada, pa bo drugo leto bolje šlo! Prikolco mam, nimam pa kjuke, a može kombi? Se bomo še zmenili. Èez dober teden.

www.keramika-genorio.si

sušo

Opa. Še en teden? No prou bomo pa počakal še en teden... Pooool pa akcija.

janez

Jest grem jutr punktaparat kupit v ljubljano da ti bom lahko naredu pleh... Le glej ,da boš sfural letnik, da se nena zastuj matram...

Zeko124

Ja, ja bom sfural, ni panike! Zgleda da bom celo prav dober... Saj drugi problemi niso bili, samo kemija, fizika, matematika in angleščina... Ko maš enkrat ena se lahko naprezaš kot Bu*ala pa ne boš nič naredil... Tak da zdaj se bolš počutim :)! Kaj se imaš čas za nazaj še v Stični oglasit? :)

www.keramika-genorio.si

janez

Veš da ne. Že tak ne vem kak bom stroj peljal v dijani. Èe je pretežek sem v zosu... Bom pa šele tam vidu na čem sem.

Zeko124

Eh, škoda... Upam da ti bo (je) ratalo naložit ta stroj :)!

Se pa kdaj drugič vidimo, sva na vezi...

Ostali: danes sem zrihtal še ostale stvari, dejansko me lahko ustavi samo še likovna! =P

www.keramika-genorio.si

sušo

Joj Keža. V Lublan si bil pa nisi zvrcnu. Ah. Sej bi se prpelu kamrkol. Škoda. Pa drugič.

Xandrej

Likovna umetnost... Za umetnike... Jao naše šolstvo madonca...

Zeko124

Citat od: Xandrej;75296Likovna umetnost... Za umetnike... Jao naše šolstvo madonca...

X...:BigThumbs:

Sej nebi blo panike če nebi bla premaknena prfoxa, vseeno kolk nardiš pri likovni ti vedno nekaj manjka. Sem že navajen da grem za vsako njeno s*anje kar k ravnatelju :Hammer3:!

Menda je enega v 3. letniku prejšnje leto vrgla na obeh popravnih rokih in je ponavljal letnik. Zamislite: zaradi likovne umetnosti!! :argue1:

www.keramika-genorio.si

zlikovski

janez

Mat.. je blo vroče dons, pa gužva v toti Lublani... Na koncu pa še nič nise kupil... Zastonj sem se vozu tja, je zadeva zanič, dobesedno.

Xandrej

Take budale so mene vedno razpizdile... Neko likovna pol pa serje nekaj pa ti greni življenje ker ne rišeš pa plešeš ko ona ploska... Jao me kar prime... Pa neka likovna vzgoja posrana... Jao...