Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Lovro

Ja hudič je to, mlad si, pa je pač interes staršev (predvsem pa mora biti tvoj), da najprej delaš šolske obveznosti. Pač, probaj amija stalno imeti nekje pod streho, pa se ga boš v najslabšem primeru lotil takrat, ko boš zaključil srednjo šolo. Kot študent boš potem mogoče lažje kje kaj zaslužil, če boš pa v službi, pa mogoče kaj prišparal.
Èe ne znaš šraufati amija, nič hudega, boš pač ob priliki delal kaj drugega kar znaš in tam zaslužil, nato pa z zasluženim denarjem plačal npr. Keži, da ti zrihta amija.

Do takrat pa zbiraj dele, ki jih boš moral zamenjati. Leta hitro bežijo, boš že zrihtal amija, samo obupati ne.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Jah Lovro, mene dejanjsko ženeta samo še trma in prirojena ljubezen do Amija. Deli so vsi (razen sedeža in izpušne cevi), ter čakajo na vgradnjo... Stvari se zapletajo, odkar sem naredil eno hujših napak do sedaj, ko sem malce precenil svoje sposobnosti in se vpisal na gimnazijo... Od takrat gre vse samo še na slabše. Sem pa že nekje napisal. Pleha seveda ne morem delat sam, bi pa rad vsaj kaj malega znal ker je vedno kaj z mašino in podobnimi zadevami...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Andraž, seveda beseda ni konj pa vseeno. Tole že v štartu vem da nebi šlo. Delat pri Keži in s Kežo, to so sanje mnogih, ne samo po sloveniji. Keža je pa izurjen profesionalec in pomoje niti ne rabi pomoči pri delu, sploh pa ne moje...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

...pomoč zmeraj prav pride, ker ima Keža samo dve roke in premalo časa...

Zeko124

No ja, hotel sem povedat da si z mano še posebaj od začetka nebi dosti pomagal. Seveda bi bil pa z veseljem vajenec čez poletje, če bi le imel kje možnost... :)

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Gaši sorry za off topic, ampak v kakih barvah se da dobit filc in kake so cene? Lahko tole potem z odgovorom vred prestaviš v mojo temo. Hvala, lp

www.keramika-genorio.si

garac

zeko kaj pa ima barva veze?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Ok Gox... Gaši rabim bordo rdečga pa črnega. Kake so pa cene?

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Žan,

ti samo ne obupaj.

ne boj se. Začni s projektom (seveda, najprej uspešno zaključi letnik). preceni kateri je bolj vreden obnove.

Jaz osebno sicer ne bi razkosal (zaenkrat) nobenega od njiju. Mogoče se pa izkaže, da je plavi mnogo bolj rentabilno obnovit (?). Ne vem. Stresam misli. Nisem ju še videl v živo (niti mi to ne bi pomagalo, saj nisem mojster kova Keža ali Vojko in še nekaj ostalih, na tem forumu zbranih).

Samo NE BOJ se. Začni. Kjer je volja in želja - bo tudi pot in dosežen cilj.

Saj je res, da te tu in tam zbodem(o) - ampak v resnici sm(o) s tabo. Bom(o) pomagali, če bom(o) le vedel(i).
OK

LP
Primož

bizi

Ha,tko se govori mislim piše.Še mene je prjel da bi šel spačka rihtat.
bizi

CitroDS

Kako kaj napreduje projekt ami?
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Zeko124

Hja, napreduje, čakam sicer 10.6., kot sem že rekel ampak zaenkrat velja tole:

s fotrom sva dorekla, plavi gre v garažo nekam k enemu fotrovemu kolegu, pod cerado in čaka boljše čase...

Rdeči se rihta.

To so zelo neuradni podatki......

Več o tem čez kake 3 tedne.

LP

www.keramika-genorio.si

andraž

Zeko kako kaže v šoli? Držim pesti, da boš imel od 24.6. počitice, ne pa neko dodatno šolsko delo! :BigThumbs:

Zeko124

Andraž, hvala.... Več o tem, kako bo z mano poleti bom lahko povedal že naslednji petek :BigThumbs:.

P.S., mam eno vprašanje... Kake so cene za naslednje stvari:

-havba
-prednje luči
-odbijači
-vrata

Hvala.... (mam ugledano tole pa me skrbi, da me nebi tip nat....)

:funny34d:

www.keramika-genorio.si

andraž

:BigThumbs: Bom držal pesti še do naslednjega petka... Èe bo o.k., daš za pijačo, ker me že malo bolijo roke...