Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Zeko124

@janez, tele tvoje kartice sem si jaz ogledal že v nekem drugem postu, si pa nisem ziher kera je... Mislim da je 402, sam čist siguren pa nism.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

lahko je 402 ali 400, vendar pa danes ko sem si še enkrat ogledal slik'ce bolj verjetno da 400... Hmm, kje ste že rekli da se to odčita? Mi je že nekdo napisal, pa sem pozabil, v kateri temi...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

nekje na prednjem levem notranjem blatniku ali pa na požarni steni blizu akumulatorja je ena bela nalepka in čsn tisk. Številka C*** ,spodaj pa piše ime barve.

Zeko124

Aha, hvala, bom ob priliki pogledal...

Kaj je bistveni problem moje odločitve, kaj bom z Amijem?? Èe bi jaz vedel, kaj je tole za ena barva, bi ga enostavno malo poflikal, menjal poden in vozil dalje. Žal je to neka xy barva, in je nimam kje da dobim... Bolje zdaj vse razkopat pa z original barvo, da potem veš s kako flikat ko (če) se spet pojavi rja.

Lp

www.keramika-genorio.si

andraž

Èe ga samo malo flikaš, potem je vseeno, tudi če barva ni 100% enaka. Bo pač malo lisast, vseeno pa bo služil svojemu namenu.

Zeko124

Jah sam vseeno, če bo denar, pa ogrooomno volje, ki jo potrebujem za tak projekt, bo letos padla manjša generalna...

www.keramika-genorio.si

2sv

ja zeko ti ga lahko poflikaš kot ti praviš ga lepo voziš nekaj časa potem boš tak opazil kje so ali kje se bodo pojavile napake potem pa  se ga  lahko lotiš bolj detalno tako je moje mnenja t i pa se posvoje odloči glede na tvoje finančno stanje

andraž

Zeko, malo manj jamranja, pa več volje in delovne vneme... Bo bistveno lažje.

Zeko124

Vglavnem bi prosil kogarkoli, ki ima doma karkoli za Amija, da objavi. Je že ogromno sicer na forumu, potrebujem pa predvsem podatke s področja elektronike. Hvala!

www.keramika-genorio.si

garac

Citat od: Zeko124;73815Vglavnem bi prosil kogarkoli, ki ima doma karkoli za Amija, da objavi. Je že ogromno sicer na forumu, potrebujem pa predvsem podatke s področja elektronike. Hvala!

kje si pa ti v amiju elektroniko videl? Zakaj podatkov o njej ni na forumu? Ker je razen tvojega amija nima noben
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

pheehheheheheh ta je pa dobra hahaahahahahaah

superca13

ZEKO, če boš malo pogooglal oz. če boš že forum dobro prebral, boš našel vse, kar zaenkrat rabiš za Amija. Kolk jaz vem je Janez že ogromno pisal o tem, kako se zadev lotit, kako mora bit kaj nastavljeno, kake prijeme "starih majstora" lahko uporabiš itd. Internet je tudi poln podatkov o seriji A. Tudi podatke o električnih inštalacijah, nastavitvenih vrednostih itd. boš našel. Èe pa boš kaj o elektroniki zasledil, pa še meni povej ;)

LP
Superca13

janez

Na zeko ,kos elektronike za amija, da ne boš luči pozabil prižgane...

http://www.ceneje.si/nerazvrsceno/elektrotehnika/elektronska-oprema-material/piskacopozorilnik-3-9v-75-db_-_CX000A5B8F?tab=top

Gor po forumu še enkrat poišči tisto knjigo... saj so tudi slikce v njej če ne zaastopiš jezik.

Drugače pa...

janez

Ne zamerit, sam mal hecno je že tole. Kaj se zdaj sekiraš okol barve, pol si že na elektroniki, zadnjič bi plehe rihtal... Daj se odloči, pejd med počitnicami delat nekam ,malo prišparaj denar... Pol pa reč fotru naj nabaše amija na šlep službo in pripelje k meni pa ti ga naredim voznega. Pa še popust ti bom dal če češ...

Zeko124

No ja mislil sem elektroniko v smislu elektro povezav, torej luči, pa sem se malo nerodno izrazil. Zanima me kje grejo kabli za zadnje luči in podobne zadeve. Janez, hmm. Mamljiva ponudba, bi se pa res rad naučil šraufat vsaj mašino malo. Ker na teh avtih je vedno kaj za postorit. Trenutno itak še čakam na konec šole he-he. Lp

www.keramika-genorio.si