Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Lovro

A gre torej Ami v kratkem že h Keži?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

mhmhja, kakor je za koga "v kratkem"... Pravi da pride na ogled enkrat avgusta, potem pa se bomo zmenili, načeloma pa ja:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Evo, primopredaja je uspela... Pred cca 10 min sta se od mene odpeljala Sušo in Bizi. Hja nič fanta, hvala za transport, in HVALA sekciji za dele :BigThumbs:!

Slik žal ni, ker sta reveža prišla že skoraj po temi... Bo uradna predaja pač enkrat drugič.

Važno da sem dobil zic :)!

Hja nima moj Vragec že sedaj izgleda lepo, še lepši pa bo, ko bo zrihtan:BigThumbs:...

Se vidimo kaj in: kmalu se vidimi v LUBLANski :emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Evo, še fotrov avtogramček, in danes sem postal tudi uradno lastnik Amija 8...

Zdaj pa dalje: kdaj gre avto v rihtanje zaenkrat še ne vem, enkrat po Kežinem dopustu...

Ostale stvari okrog papirjev pa še rihtam...

Lp

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Hja nič @janez, zdaj pa že pošteno cvikam, da mi nisi kaj zameril...

Na mizi imam prijavnico za CKS, pa ne upam oddat... Sem že mislil da bo avto septembra že registriran, pa očitno ne bo šlo... Pa če bi vsaj vedu, kako stvari stojijo, ma sej veš ;)...

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko,... Tale vikend si vzamem dopust in grem v Koper, potem pa v nedeljo (najverjetneje popoldan) ali v ponedeljek mimo tebe, pogledamo amija, se zmenimo, pripeljete na šlep službi in ga rihtamo...

OK? Ste doma ?

Zeko124

Hmm... Malo mam krizo z časom, foter je zdaj za 14 dni vzel en velik objekt v delo in šponamo 7 dni na teden, od jutra do večera (ne, ne hecam se), tako da za vnedeljo skoraj sigurno bi šlo, ponedeljek pa še nevem... Najbolš da se slišmo.

Pomojem bo OK...

Hmm, šlep služba... Misliš, da bi se ga dalo prepeljat kar po cesti (če vzamem preizkušne)?

to boš verjetno videl na licu mesta... Skratka Ami je že parkiran doma, že 1 teden in čaka na rihtanje, prepis je narejen, bizi pravi da mi bo predčasno izposloval potrdilo za SVAMZ od CKS... Mislim da ne bo problema....

Lp

www.keramika-genorio.si

Zeko124

No, tako, pa je spet cela razstava pred hišo... Rdeči čaka Kežo, plavi pa ima že zmenjeno za pod streho do nadalnjega, pač ga bo treba peljat enkrat v jeseni, neko gospodarsko poslopje pa imajo nekaj fraj... :BigThumbs:

Hja, rdeči bo pa ostal beraček, kot dosedaj, to zimo bo verjetno v hangarju v LJ... :argue1:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

LublanSKA je od danes naprej bogatejša za enega člana in enega Amija. Zdaj ni več poti nazaj... ;))

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Zeko124

Citat od: zlikovski;79299Zeko nas zapušča?

Nope, zliki, se boste morali malo bolj potrudit da me bote fraj :). Včlanil sem se v CKS.

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Zeko124

Citat od: zlikovski;79361Priden pubec :BigThumbs:

Vedno in povsod :AngelPray:

Evo, nevem če je tole že bilo objavljeno, ampak kar se mene tiče drži :).

www.keramika-genorio.si

Zeko124

@Keža, takole je: v nedeljo se komot oglasiš-smo doma, in te z veseljem pričakujemo- se slišimo jutri ali v soboto.

Amija pa že prav komaj čakamo, tečejo zdaj že resne zadeve...

Mi pa kar ne gre iz glave tale komad, se vedno spomnim nanj, ko Amija gledam.
http://www.youtube.com/watch?v=t8qbrxHr4Hk

www.keramika-genorio.si

janez

No pa je Zeko dočakal... v ponedeljek mi je uspelo prit v njegove konce in si ogledat Amija - e (več njih)

... kaj kako pa bomo videli...