Razočarana z novim C3

Začel/a frankie, Maj 18, 2009, 04:11:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

soncek

Frankie, ne zgubljaj živcev in se enostavno najavi na servis pri Jenkotu. Pelji se na izlet na Gorenjsko, on je blizu Letališča Brnik, pa ti bo pogledal in povedal kako in kaj. In tudi tvoja nežna dušca gre lahko s teboj brez strahu, da se bo moral s kom kregat....

Mike666

Zlikovski
Pojdi k Èerveku v Markišavce. Psihopat100posto hodi tja in je kar zadovoljen.
Za morebitne dele pa se ti lahko jaz pozanimam in probam zrihtat čim ugodneje.

zlikovski

Mike saj meni vse štima, ampak nevem če kaj treba nastavit,... sem vozil avto vsem mogočim ljudem servisom,... potem zgleda tu okrog neve nihče to poštimat, sem razmišljal če bi peljal avto v avstrijo.

No saj ni tak moteče saj gre lepo ampak ni kot bo moralo bit.

psihopat100posto

Ja probaj še pri Èerveku vsaj, je stari citroen majster. Èe on nebo znal, te bo ziher napotil na pravo mesto.
lp

frankie

Danes sm bla na furi pa med vožnjo ni nič pokal volan, pokal je samo pri parkiranju in v križišču, če volan vrtim na mestu pa nič ne poka. Je mogoče, da je defekt pri kolesih? bom šla na servis v petek in me zanima kaj bojo povedali, prej ne morem k mam full poti, če bojo zoprni pa bom šla kam drugam. Kaj ta Jenko je uradni citroenov serviser?

alesz

Citatpokal je samo pri parkiranju in v križišču

ob prižganem smerokazu.....?Mehanizem za vračanje ročke,,,?

frankie

Ne mislim, da tudi ko ni bil vžgan smerokaz, poskušala sem ga voziti naprej in nazaj in je pokalo, ko sem vrtela volan oz. poči samo enkrat, sliši se kot pok kovine fedra.

garac

Ne rabiš se vozit do Jenka, ki je mimo grede pooblaščeni citroen serviser, ti kar lepo poberi svojega poba in se zapelji k Merlaku, na servis v Sežano pa nikar.

Malo sicer pobrskaj po formu, kjer smo pred kratkim izbrali najboljši uradni Citroen servis (Jerovšek Grosuplje, sledil je Jenko Cerklje na Gorenjskem in Merlak Drenov grič) Kje je dober servis Citroen zdaj veš, za tvoj vibrator pa ti težko povemo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frankie

Zakaj ne v Sežano, a so tako slabi majstri za popravljat?

Gox

Citat od: frankie;51837Zakaj ne v Sežano, a so tako slabi majstri za popravljat?

Ja večina strank je nezadovoljnih z njimi ... kakor sem prebral tudi ti nisi najbolj zadovoljna ... zakaj torej ne menjat servis?

Kaj pa je danes skočit iz Sežane do Merlaka na Drenov Grič?

(jaz bi v tvojem primeru vsekakor menjal serviserja. in to bi bil sigurno eden od treh s katerimi so člani foruma še najbolj zadovoljni ...

http://www.citroenar.com/showthread.php?t=3569

Lovro

Dober servis je zlata vreden. Ko sem imel škodo, sem jo iz Vrhnike vozil na servis v Trebnje. V Ljubljani namreč nisem bil zadovoljen, v Trebnjem pa so jo vedno poštimali tako kot je treba, pa še celo malce cenejši so bili.

Enako je bilo pri volkswagnih, ki sem jih vozil na servis v Ajdovščino.

Šele sedaj, ko vozim citroena, imam prvič servis res blizu (Merlak) in dejansko so dobri mehaniki.

Èe je dober servis, ti bodo itak tako dobro vzdrževali avto, da boš tam res le enkrat na leto (redni servis) oz. glede na servisni interval, tako da ne bo kriza se voziti malo bolj daleč.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

frankie

Fantje, včeraj sem šla na servis v Sežano, sem rekla bom šla najprej tja, ker me je zanimalo, kaj bodo povedali. Pridem tja šef je bil že na vratih,takoj se je vsedel   v avto in začel vrteti volan; ugotovila sem, da poka volan tudi na mestu, če držim sklopko; pritisnil je sklopko in zavrtel volan, počilo je , takoj je pogledal tepih in rekel. da poka, ker je tepih zlezel preveč naprej v volanski križ, pomaknil ga je nazaj in rekel naj probam in grem na vožnjo in če bo še pokalo naj pridem nazaj in res-zaenkrat nič več ne poka, al je sam naključje ali kaj. Sem obračala na vse načine , zavijala zaenkrat nič. Upajmo, da je to to! Šef je bil tudi ful prijazen, ne vem več kaj si mislit!

Xandrej

Nikoli pa ne bom razumel ljudi ki imajo problem na avtu pa grejo 5x na en in isti servis...??? Pa idi drugam vprašat a ne? Al kaj???????

alesz

Po drugi strani pa tudi z odnosom,ki so ga nekateri predlagali,dvomim da kaj dosežeš............v končni fazi ,tisti tip na dnu prehranjevalne verige,in kriv,da se nekomu avto pokvari........

frankie

Jaz sm šla na isti servis, ker me je prodajalc, ki je bil moj sošolc in mi je dal tudi dost nižjo ceno poklical in me vprašal kako je z avtom, pa je rekel naj se oglasm, pa sem rekla grem bom vidla kaj bojo povedali, če bi kaj mutili, grem do Merlaka. Tip se je vsedel v avto, probal, takoj rekel. da je tepih, ker je mel že ful takih primerov in res ni nič več pokalo, če pa bo začelo grem do Merlaka-ni problema!!