Razočarana z novim C3

Začel/a frankie, Maj 18, 2009, 04:11:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frankie

MANJ KOT EN TEDEN IMAM NOV CITROEN C3, PA SE ŽE KAŽEJO NAPAKE;
NAJPREJ SE JE UDRL GUMB ZA OPOZORILNIK PREKORAÈITVE HITROSTI, TO NAPAKO SO ŽE ODPRAVILI, SEDAJ PA JE ZAÈELO POKATI V VOLANU IN SICER OB MOÈNEM ZAVOJU V KRIŽIŠÈU ALI PRI PARKIRANJU, KOT BI POÈIL NEK FEDER V VOLANU-TNK.
ALI IMA KDO PODOBNE TEŽAVE KAJ BI TO LAHKO BILO?:Hammer3::Hammer3:

garac

če je avto nov, nimaš kaj ugotovljat, kaj bi bilo narobe, enostavno pelji na servis (recimo Merlak Drenov Grič ni daleč od Sežane), verjamem, da bodo napako odpravili.

srečno vožnjo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frankie

Ja ampak vseeno me zanima kaj bi bil vzrok ali je napaka večja ali manjša in če se to dogaja še komu. Mama ima ax že 12 let pa ni blo nikoli nobene okvare, zdaj pa pri novem toliko defektov. Sem mislila. da bom imela mir ene 12 let, zato sem vzela novega. sicer pa imamo servis tudi v sežani-citroavto pa se bom oglasila, sam me že mal čudno gledajo, ker sem skoz tam, pa takoj rečejo, da sem mogoče preveč groba, jaz ga pa gledam kot boga!

dani77si

Citat od: frankie;51661Ja ampak vseeno me zanima kaj bi bil vzrok ali je napaka večja ali manjša in če se to dogaja še komu. Mama ima ax že 12 let pa ni blo nikoli nobene okvare, zdaj pa pri novem toliko defektov. Sem mislila. da bom imela mir ene 12 let, zato sem vzela novega. sicer pa imamo servis tudi v sežani-citroavto pa se bom oglasila, sam me že mal čudno gledajo, ker sem skoz tam, pa takoj rečejo, da sem mogoče preveč groba, jaz ga pa gledam kot boga!

pelji tja in jih nadri ko vole!!!
sorry izrazu, ampak ko slišim kaj takega bi jih v trenutku nalomu..:breaking_pc:
avto je nov, ni zdej sploh važno kako delaš z njim, ima garancijo in mora!!! delat..in dokler je garancija ga morajo poravit pa če vsako jutro mrzlega na polno tiščiš..
pa ker ne delaš tega ti bo služil, vendar pa zdaj ni čas za prijaznost če se do tebe obnašajo kot se..
malo preglej zakon o varstvu potrošnika..če ne morejo zrihtat morajo zamenjat!
mimogrede..to njih nič ne stane..je le garancija

frankie

Dragi danni imaš prav, res jih moram nadreti ampak mogoče ti veš ali je to huda napaka, najbolj se bojim, da me bojo odpravili, češ to je normalno zato bi rada vedela približno kaj je narobe, saj veš, da ženske gkedajo drgač kot moške, ker nimamo dost pojma nas čjo nardit še bolj neumne!

Mike666

Moja bivša tašča je kupila C3 v MS in ga v roku 2. mesecev peljala 15X na servis ker se kvari kot naročen.
Citroen pač ne ve več naredit zanesljivega avtomobila.
In po statistiki sta C3 in C4 najbolj kvarljiva avtomobila v floti citroenov.
Nov citroen? Ne hvala?

dani77si

Citat od: frankie;51664Dragi danni imaš prav, res jih moram nadreti ampak mogoče ti veš ali je to huda napaka, najbolj se bojim, da me bojo odpravili, češ to je normalno zato bi rada vedela približno kaj je narobe, saj veš, da ženske gkedajo drgač kot moške, ker nimamo dost pojma nas čjo nardit še bolj neumne!

sej morajo it na probno vožnjo..in takrat pojdi z njimi oziroma ti pelji..
nima kej pokat sploh pa ne v volanu

frankie

Citat od: Mike666;51665Moja bivša tašča je kupila C3 v MS in ga v roku 2. mesecev peljala 15X na servis ker se kvari kot naročen.
Citroen pač ne ve več naredit zanesljivega avtomobila.
In po statistiki sta C3 in C4 najbolj kvarljiva avtomobila v floti citroenov.
Nov citroen? Ne hvala?

Pa kaj se ji je kvarlo, je imela probleme tudi z volanom, zdaj sem pa res zaskrbljena!

janez

Nov avto , lepo te prosim. Men niti na stari dijani ne poka volan. Sploh nima kaj pokat. Ko začne pokat - Stop, ne vozit. Naštimaj si pogled št. 45/3 pa glas na ful decibele pa jim povej kaj si misliš o njih. Mat...kurja. Sam res, volan je volan.Avto v garanciji, ima da ti ga zamenjajo ne sam neki poprčkajo.

Vidiš, zato pa jaz vozim staro dijano. Èe crkne, j... ga, je 30 let stara. Èe pa ne popravim in imam probleme zaradi tega sem pa lahko sam na sebe jezen.

V vsakem primeru naj popravijo, ne sme se slišat. Èe pa imajo taktiko , da zavlačujejo da poteče garancija pa...

lp

Žal pa nimam pojma o novih avtih, je to zgolj moje mnenje. Mogoče pa novi avti le niso tako tehnološko in super iber dognani in mora vse živo pokat in cvilit in crkvat...

frankie

Citat od: janez;51668Nov avto , lepo te prosim. Men niti na stari dijani ne poka volan. Sploh nima kaj pokat. Ko začne pokat - Stop, ne vozit. Naštimaj si pogled št. 45/3 pa glas na ful decibele pa jim povej kaj si misliš o njih. Mat...kurja. Sam res, volan je volan.Avto v garanciji, ima da ti ga zamenjajo ne sam neki poprčkajo.

Vidiš, zato pa jaz vozim staro dijano. Èe crkne, j... ga, je 30 let stara. Èe pa ne popravim in imam probleme zaradi tega sem pa lahko sam na sebe jezen.

V vsakem primeru naj popravijo, ne sme se slišat. Èe pa imajo taktiko , da zavlačujejo da poteče garancija pa...

lp
ja ma veš, da imaš prav. Tako težko prišparan dnar, pa taka jajca. Meni je žal, da nisem vzela kake stare škatle, pa dokler pelje pelje. Bom pa težila dokler ne bo vse tip top. Sam se full sekiram, mi grejo živci.. novga sem vzela, da bom mela mir ker nimam živcev za teženje. Vsako stvar, ki jo kupm se pokvari in potem moram težit. SAj sem karnaprej okoli. Še vibrator se mi je takoj pokvaru, pa sem mogla na inšpekcijo, da mi je tip dal novga. Halo!!!

dani77si

Citat od: frankie;51669ja ma veš, da imaš prav. Tako težko prišparan dnar, pa taka jajca. Meni je žal, da nisem vzela kake stare škatle, pa dokler pelje pelje. Bom pa težila dokler ne bo vse tip top. Sam se full sekiram, mi grejo živci.. novga sem vzela, da bom mela mir ker nimam živcev za teženje. Vsako stvar, ki jo kupm se pokvari in potem moram težit. SAj sem karnaprej okoli. Še vibrator se mi je takoj pokvaru, pa sem mogla na inšpekcijo, da mi je tip dal novga. Halo!!!

čak mal..mogoče si pa pol res pregroba:Hammer3:

nazaj pa druzga nej ti dajo za čas ko je ta na popravilu..pa :argue1:vse ki te narobe pogledajo

janez

Citat od: dani77si;51672nazaj pa druzga nej ti dajo za čas ko je ta na popravilu..pa :argue1:vse ki te narobe pogledajo

Točno tak, kaj se boš zezala s pokvarjenim. Drugega ti naj dajo pa tega orng poštimajo.

Mike666

Men bi živci že zdavnaj popustil in kolko sebe poznam bi me po tretjem če že ne prej  nujnem obisku na servisu, bi jih nadrl da bi mislili da so v vojski in jim ta usrani avto zapeljal dilekt skozi steklo nazaj v salon.
Grejo se neke mehanike pol pa ne znajo niti gum napumpat. Pa neki računalniki pa neki, kr neki, piz.... jim. da ne bom na glas...

janez

OK, mirne živce. Stvar je sam v tem , da mi tu nimamo kaj ugotavljat kaj bi lahko bilo narobe, ker je avto nov in v garanciji. Počakmo he...he... 20 let pa jih bomo šraufali boljš kot na servisu.

frankie

Ne ti ne veš kako sem jaz nežna, vibrator se je pokvaru, še preden sem ga rabla. danes delajo vse na hojladri. imam radio kasetar grundig od leta 85 pa še zdaj dela pa sem ful nabijala maidne na njem pa eden iz singapurja, k ga je stric prnesu pa še dela. hočm reč, da dns ne delajo več stvari kot so jih včasih!