Razočarana z novim C3

Začel/a frankie, Maj 18, 2009, 04:11:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frankie

Citat od: Mike666;51674Men bi živci že zdavnaj popustil in kolko sebe poznam bi me po tretjem če že ne prej  nujnem obisku na servisu, bi jih nadrl da bi mislili da so v vojski in jim ta usrani avto zapeljal dilekt skozi steklo nazaj v salon.
Grejo se neke mehanike pol pa ne znajo niti gum napumpat. Pa neki računalniki pa neki, kr neki, piz.... jim. da ne bom na glas...

Mike ti govoriš moj jezik, mogoče bi mogu ti z mano, da bi jim jebal m.

dani77si

Citat od: frankie;51676Ne ti ne veš kako sem jaz nežna, vibrator se je pokvaru, še preden sem ga rabla. danes delajo vse na hojladri. imam radio kasetar grundig od leta 85 pa še zdaj dela pa sem ful nabijala maidne na njem pa eden iz singapurja, k ga je stric prnesu pa še dela. hočm reč, da dns ne delajo več stvari kot so jih včasih!

a vibrator zdej dela? da mal pozabiš na C3 probleme

frankie

Citat od: janez;51675OK, mirne živce. Stvar je sam v tem , da mi tu nimamo kaj ugotavljat kaj bi lahko bilo narobe, ker je avto nov in v garanciji. Počakmo he...he... 20 let pa jih bomo šraufali boljš kot na servisu.

sej če ga ne bojo zrihtali, bom pršla k tebi in ga bova z macolo popravla!!

Mike666

Frankie ti samo reči, ni blema še vibrator bova popravla!

frankie

Citat od: dani77si;51678a vibrator zdej dela? da mal pozabiš na C3 probleme

deladela sam ga zdej več ne rabm ker imam orenk dedca!

dani77si

Citat od: frankie;51681deladela sam ga zdej več ne rabm ker imam orenk dedca!

ne zgleda če se morš sama s serviserji ukvarjat ;)

janez

No ko sem varil tiste amerikance sem imel priliko kaj vse mehaniki montirajo na avte ko so enkrat že v drugi roki pa enih pet let stari. Me je minilo sploh da bi novejši  - rabljen avto kupu. To so hujše improvizacije kot si lahko v najhujši nočni mori omisliš. Na zunaj se pa seveda nič ne vidi , da se je na popravilih šparalo. Npr. Mazda RX8... drag avto, pa auspuh totalno prešvasan in poštukan, kuplunga obnovljena (pa lepo te prosim jo ne dam niti v dijano) nosilec za pedal od kuplunge v kabini švasan... Ne res, novi crkujejo pa so v garanciji in se moraš špetirat da ti ga rihtajo. Ko poteče garancija je taka jajca na tvoji denarnici in kaj ti drugega preostane kot improvizacija in na koncu prodaja. In potem je na vrsti "drugi lastnik". Temu se meša še kake dve leti in potem reciklaža.

Nov avto crkuje? Še v Baumaxu ti brez besed zamenjajo flex ko ti zgori...

garac

No problem rešen, tvoj orenk desc naj gre na servis
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frankie

Citat od: dani77si;51682ne zgleda če se morš sama s serviserji ukvarjat ;)

orenk v pojsli ampak drgač je tako nežna duša z nobenim se noče kregat poleg tega se ne spozna na avte!!

janez

prvo...:argue1:...pa...:Hammer3:...pa...:argue1:...pa bo avto ko nov.:BigThumbs:

janez

Te pa jutri na servis, dec naj stoji pa se dela orng ti pa se deri ...pa bo.

frankie

Hvala vsem za nasvete mal ste me potolažli, vam bom poročala kako je šlo na servisu!

grozny

matr ste m:emot77::emot77:e nasmejali

cujte šjorca dejte magari pogledat še u kak drug servis-samo ne v KP!!!

molega je kupu novega C5 pa mu ni prau kazalo temperature vode. v Kp trdili da je šou displej, na Vrhniki pa mu je menjau senzor temp pa je zdaj ok

tolko malo
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Deviliano

Jaz sem pa svojega C3 peljal na servis na Labore v Kranju, menjava olja in filtra. :emot9:
     Naslednji dan je bilo pa  že nekaj kapljic olja pod avtom. So šipko za kontrolo nivoja olja premalo notri porinili, in je malo olja ven vrglo.

In mi potem pošljejo sms, kako sem zadovoljen z njihovimi storitvami. :ahh1:
   Sem jim napisal, da naj nehajo servisirati avtomobile in naj gredo na njive okopavati krompir.

zlikovski

Jaz več nemorem teh servisov videt, ne pa še ka jslišat o njih, da še jaz povem svoje izkušnje.
Sem imel peugeot XSI ful redki primer avtapripeljem na servis skoraj ves servis tiščal glavo v atvo in gledali kak je oh in sploh, popravit pa niso vedel, ga pripeljem ene trerjič sem jih že moral lovit skupaj po servisu da sem lahko koga dobil, avto mi klepa kot če bi šel po trehcilindrih, komaj pripeljal na servis oni izvajali študije, se čednili in rečejo to more it avto pa klepo ko stara kosilnica, sem samo pobral avto in rekel adijo za vselej.
Napaka je pa bila zamašena vakumska cevka z katero si je avto rihtal predvžig.

No nato sem prišel na citroenov serviz z XM-om sem imel problem glede neenakomernih obratov če je bil avto mrzel je bilo vredu, ko se je ogrel pa mi je crkoval,... spet študije,... in denarci in nič efekta, in sem se tudi za vselej pozdravil od njih.

No to zadevo sem nekak rešil z elektromagnetnim ventilom, ampak še ni glih to kot bi moglo bit ampak je zdaj OK, če bi mi kdo znal to pogledat bi mu bil zelo hvaležen.

Skratka glede servisov imam zelo slabe izkušnje.