C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Oho, Deuche, dolgo te ni bilo tu. Lepo, da si se oglasil. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Zagotovo gledamo na stvari drugače, hvalabogu.
Moje mnenje je, da je XM S1 prav poseben in dober za vozit.
XM  S2 je ZAGOTOVO boljši za vozit od S1.
C6 pa boljši od obeh skupaj.  
C5III recimo da je =C6, mogoče celo malo boljše (kompaktnost pa to.. :-)

Vržem pa mojega XM-a takoj nekomu v hrbet, če mi da v zameno C6.
In dam par din zraven.

garac

res smo si različni, meni  je xm  precej lepši, kot C6. Armatura, oblika, ne govorimo o kvaliteti pa itak XM serija 1. Ni treba, da ima lita platišča, tisti pokrovi, ki so jih imeli 2,0I so mi prav lepi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

XMAR

Citat od: deuche;213152V XMa se še danes človek vsede in ve, da sedi v nečem posebnem.

V C6 sem se prviš usedel jeseni 2008 in je bil kanta in to je še danes. Kar je pri tem avtu dobrega je oblika in to je to. Kdor to želi videt oziroma si priznat prav, tisti ki ne pa, naj živi naprej v oblakih. Mislim, da so že same prodajne številke dovolj povedale o avtu.
Bravo! :emot112:
Drži, danes šteje samo oblika
Krntije so bile včasih res kar je bilo iztrošeno in je še komaj skupaj držalo, danes pa se krtnije že rodijo :Hammer3:

JureA

Tule bi se strinjal s Psihopatom.
Z Andrejevim nekdanjim C6 sem se zapeljal en krog, potem pa s svojim XM-om (z veliko prevoženimi kilometri)- in nisem opazil kake pretirane razlike v udobju.

Xandrej

Citat od: superca13;213159Zagotovo gledamo na stvari drugače, hvalabogu.
Moje mnenje je, da je XM S1 prav poseben in dober za vozit.
XM  S2 je ZAGOTOVO boljši za vozit od S1.
C6 pa boljši od obeh skupaj.  
C5III recimo da je =C6, mogoče celo malo boljše (kompaktnost pa to.. :-)

Vržem pa mojega XM-a takoj nekomu v hrbet, če mi da v zameno C6.
In dam par din zraven.

Kaj te ti ves ko imaš nekega pokvarjeno rejnglo doma pa se eno novo se vecjo novo rejnglo doma pa eno najveco kanto napolnareto brez gum ko je fse hin. :Hammer3: Kak bi te ti vedo kak se pelje xm ki res dela kaj sele da bi imel priloznost imet novo c5 doma pa imet prijatla z c6...  Mah res se mi ne da. :BigThumbs:

Zaključek je tak da ja xm je boljsi voz v vseh pogledih. :emot112:

garac

ja, mene bi bilo tudi sram, če bi mel prijatelja s C6, z zekotom se sploh ne pogovarjam, sicer pa dvomim, da sploh še vozi tista koreta.

Moj prijatelj pa ima X6, in en moj prijatelj ima 911 in moj atek ima velikega lu***
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Luleke si merite zdaj? :Hammer3:

garac

ma xa, s tujim po koprivah mahat, pa res ni problem
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Tvoj nivo je prenizek za komuniciranje s tabo zal. :BigThumbs:

deuche

Ja, očitno si to vsak po svoje razlaga, vendar je dejstvo, da je XM že proti 30tumu in je še vedno impresiven. Ni bil neka prodajna uspešnica, ker so že v osnovi poskrbeli, da je prišel na slab glas takoj v prvem letu ali dveh s svojimi felerji, je pa vse eno bilo prodanih cca 350jurjov avtov.

C6 je prišel ven z zamudo kot rezultat čiščenja polic v koncernu. Meni avto kot avto nič posebnega, razen, da je lep. Za male pare kupit iz vozit do konca kot vsak drugi avto dokler ne razpade. Samo se tu pojavi problem kdaj se ta avto dejansko razpade. C6 s 300.000km prevoženimi se ne prodaja skoraj nikoli. S 400, 500 ali 600 jurji ga pa nisem nikoli videl, čeprav bi pri avtu katerega glavni adut je udobje pričakoval, da so ga s tem namenom kupovali in imajo vsi noro km. Očitno je avto kupilo par citrobolnikov, ki jih danes 10 let stare prodajao s po 100.000km in nihče drug.
Dejstvo, ki govori samo zase je število narejenih C6, pa se lahko xandrej in vse smreke na pohorju na glavo vržejo.

isarajli

Vsake oči imajo svojega malarja. Meni je c6 grd izgleda kot poceni kičast češki izdelek, namenjen tistim ,ki želijo pokazat Velika kola.Je pa naspram xm seveda novejši, posledično varnejši itd.
Zame je dober avto tisti , ki vozi srečne ljudi.
Dans sem peljal tamalo v šolo z ax - nasmejano jutro.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

XMAR

Citat od: isarajli;213221Vsake oči imajo svojega malarja. Meni je c6 grd izgleda kot poceni kičast češki izdelek, namenjen tistim ,ki želijo pokazat Velika kola.Je pa naspram xm seveda novejši, posledično varnejši itd.
Zame je dober avto tisti , ki vozi srečne ljudi.
Dans sem peljal tamalo v šolo z ax - nasmejano jutro.
:emot112:
Še dobro muziko imaš zraven in si popoln!

garac

isarajli, je končno napisal nekaj s čimer se 100% strinjam.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sl1

Ja, če nisi srečen brez avta, tudi z njim ne boš. Tudi če gre za C6.
Drugače je pa meni tudi spredaj bolj grd kot ne, peljal se pa še nisem.