C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

deuche

Računalnike se popravlja. Kako in kaj ne vem, vem pa kdo jih.

Avta na netu pa ni več. Nekdo je bil pameten in izkoristil dobro priložnost.

Xandrej

Citat od: deuche;139447Avta na netu pa ni več. Nekdo je bil pameten in izkoristil dobro priložnost.

No saj v tem je bil moj namen. :BigThumbs:

superca13

Citat od: antasi;139372ja,sam kdo bo pa 20 let starga c6
popravlu me zanima,vsak bo reku da se ne splača:breaking_pc:
ker bo vredn jurja popravilo bo pa več vredno
na žalost:argue1:
pa tud starodobnik še dolgo ne bo,   ker bo takrat meja 40 let:Hammer3:

Ko sem kupil 20 let starega XM-a, se mu diravi ni vrtel nazaj. Pokličem mojstra za hidravliko in mi pravi, da se to sploh ne splača popravljat.
Pa mu pravim, da se relano ne splača niti da ga za 20 ojro natankam, ljubiteljsko pa sem pripravljen odštet par sto ojro , da mi diravi popravi.
No, v končni fazi sem si ga sam popravil za ðabe, žena je bila malo jezna ker sem bil več pod avtom kot kje drugje ampak pustimo malenkosti ;)

Isto bo pri C6...ljubitelj se bo vozil in popravljal tako ali drugače,  "realni" pa ga bodi sprešali. Konc zgodbice.

deuche

Saj tle sem se vse strinajl s tabo (Xandrejom, ker je en vmes skoču). Zato pa nemaram tistih ÈE, ÈE, ÈE...
Èe se hočeš zmišljevat, je treba strest malo več in it v salon in tam kljukat barvo, notranjost, opcije in se pritoževat nad kavo, ki so ti jo ponudli.
Tak eksotičen model, pa dober pelji, pa, če ti čisto odstopa od tega kar si si zamislil. Kolikor se spomnem je bil to prvi v zadnjih letih, ki je bil tak, če izvzamem  tistega leto starega od citroena, ki je menda šel v Grosuplje.

zlikovski

Sem že imel primer, da bi mi zrihtali prosti tek na mojem Xm-u, ki mi nagaja že kar ga imam, jaz sem zgubo že živce, pa niti ne sanja se mi kaj bi bilo narobe, pa sem šel do vseh mehanikov pa pravo da cena ni pomembna glavno da se zrihta, pa so vsi povedalo hvala lepa, tolko o tem, da bi vsi za nevem kaj denarja nekaj naredili, tak da  sem glede te variante, da pelješ k mehaniku in mu rečeš da cena ni pomembna zelo skeptičen.

Veloce

Vedno bolj ugodni.....temu je pa že konkretno cena padla. Po moje, če mu nese kdo 8-9 jurjev, bi ga že prsti srbeli. Mogoče ne takoj, ampak realnost ni daleč.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5715347&show=1
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Tile ''ugodni'' so sami pogrebi!!! Dajte že enkrat to dojet! Glej jaz mislim, da je nekaj ljudi, ki gleda C6 in povem ti tako, da bodi 100% da so potencijalni kupci te avte že pogledali kot si ugotovil se niso odločli za njih...Zato pa se eni in isti vlačijo po oglasnikih!

Dobra roba se proda takoj! Pa tudi če je cena 15 000 jurjev kot je bil oni zadnjič...

:BigThumbs:

Èe pa te kaj glede tega avta zanima pa ti povem pa ZS... :BigThumbs:

boklavdi

Srečno vsem Citroenovcem,...Veliko varnih tudi v 2016!!!

po letu in pol nakupa lahko samo povem,...da je 6ka res the best,...uživam vedno, ko se usedem...

Andrej,...še kar hvala, da sem prišel do nje...samo kar bi spremenil, je dobro znano dejstvo,...ki se piše "belo usnje". Ampak potem bi bilo že preveč perverzno vse skupaj in morda bi ga celo še ti naprej vozil :).

lpB

XMAR

Hvala za voščilo.

Si bil z njo kaj v tujini ?
Je vožnja čisto drugačna kot v XM-u?
Kako se kaj obnese menjalnik?

superca13

Citat od: XMAR;212961Je vožnja čisto drugačna kot v XM-u?

Vožnja v primerjavi z XM je kot dan in noč.

boklavdi

Bil tudi kar nekaj tudi v tujini,...prej sem imel samo C5, tako da ne morem govoriti glede raznih primerjav.
Je pa res, da ne vem s katerim avtom bi se lahko udobneje in elegantneje vozil.

LpB

XMAR

Citat od: superca13;212968Vožnja v primerjavi z XM je kot dan in noč.
Aha.
A je na enakem ali višjem nivoju?
Sprašujem zato, ker od XM-a dalje ni več tistih pravih križark z dušo in vožnje na Aladinovem tepihu.

Citat od: boklavdi;212972Bil tudi kar nekaj tudi v tujini,...prej sem imel samo C5, tako da ne morem govoriti glede raznih primerjav.
Je pa res, da ne vem s katerim avtom bi se lahko udobneje in elegantneje vozil.

LpB
C5 imamo doma in me v 11letih ni prepričal ; Xantia je za-me zadnja taka z dušo
Verjamem, da danes C6 izstopa, ampak nažalost še vedno se nisi nikomur intersanten če nimaš FAW

superca13

Ja valjda višjem.
A ti bi rad bil interesanten z avtom?
Fiat 500 je interesanten...za sosede tudi.