C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Jaz tudi mislim, da ne more biti prav katastrofa. Glede na to, da je pisalo delamaris in ime direktorja trženja je avto verjetno bil redno servisiran brez cenkanja na servisu in bi verjetno tudi menjalnik porihtali, vendar se je možakarju zahotelo novega avta in ga bo tudi dobil. Predpostavlajm da se mu tudi glede na pozicijo o tehniki sanja toliko, da mu je 200.000 zgornja meja, ko je avto za v smeti in mu menjalnik samo še potrjuje njegovo tezo. Zato tudi cena za se ga rešit. No, na netu ga ni več.

Veloce

Jaz mislim, da je cena okrog 10 jurjev ali še kakšnega manj čisto realna. Avto je posebnež, za katerega se ne ravno tepejo. In če realno pogledamo, se vse tiste C6 za 13 jurjev + prodajajo že celo večnost.

Me prav zanima, če bi šel gor na Auto-city in jim butnil 10-11 jurjev na mizo za C6, kakašna bi bila reakcija.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Citroenovc

Glede na to, da je nekdanji citro forumaš pred leti kupil od Droge službenega XM z okrog 300k km (ki je še danes v lasti enega drugega forumaša in mislim da še vedno dela BP), ki je bil tako noro vzdrževan, da samo zijaš (ni da ni, nobena stvar ni predstavljala strošek) - ne vidim razloga, da tudi tale Delamarisov C6 ni nekaj podobnega. Jaz se ga ne bi bal (seveda ob temeljitem predhodnem ogledu).
OK

LP
Primož

MSrougeZX

Pozna kdo tega mariborskega ki se prodaja za 13,450€?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Avto pripeljan iz nemčije:

Z njim skozi težave pa ono pa drugo pa tretje pa četrto pa peto pa šesto pa vglavnem vsake 14 dni nekaj... Samo v sloveniji je zdaj ta 3 lastnik poleg lizing hiše oni pa piše da je prvi lastnik... Aja nazadnje je imel hin hidravliko menjalinka... Kako so to rešli pa nimam pojma...

Xandrej

Evo zadnji slovenski, prvi lastnik zbirateljski z 88 000 kilometrov.

Cena 14.800

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6325910&show=1

dvorjan

Ja, Trobec ga je pa za 11-12k vzel v racun. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

ne ker je bil njegov.

Je pa hec ko se nekateri hecate s tem kolko je kdo za kaj dal in kolko bo zaslužil pa za kolko ga je vzel... Mene to boli pimpek avto je na trgu tolko vreden kaj čemo... Èe nebi imel mojega bi ta bil že sparkiran v Mariboru!

dvorjan

In v cem je ta boljsi od tvojega? Ker je crn?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Èe nebi imel mojega: Slovenski, bež notranjost,leder kilometri in to je to... Seveda pa je tukaj en ÈE...

Jogador

Citat od: Xandrej;139222Èe nebi imel mojega: Slovenski, bež notranjost,leder kilometri in to je to... Seveda pa je tukaj en ÈE...

Velik rouge ÈE:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Xandrej

Hotel sem načeloma povedat, da se prodaja slovenski C6 ki ima neko normalno kilometrino. Mogoče pa se najde kdo ki je to potihoma si želel ali pa celo kupuje in to je odlična priložnost. Jaz mojega še ne dam sploh... Zaenkrat so mi tudi sanje pri citroenu se uresničile in ni modela zaenkrat, ki bi ga menjal. Mogoče čez 4 leta za kaki DS9 seveda če nebi citroen spet diplomiral zraven avtomobila oz zaspal!

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Citroenovc

Trobčev? Da ni tole od Tita Doberška (ki je pred leti pri Trobcu za bagatelo dal v trade in za tegale resnično enkratnega XM V6 24V zadnji letnik - avto ko nov) - in tist XM naj bi potem bil Trobčev osebni avto.

Zakaj omenjam? Kar tako ...

Avto je pa lep videt. Brez dvoma.
OK

LP
Primož

gregorijus

Citat od: Xandrej;139222Èe nebi imel mojega: Slovenski, bež notranjost,leder kilometri in to je to... Seveda pa je tukaj en ÈE...

Notranjost je pa tule res vrhunska:emot112: