C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Èe delaš 10 tisoč letno, kot nekateri, zakaj pa ne? lp

deuche

Samo za deset jurjov na leto menda ne kupuješ takega avta???

dvorjan

Se enkrat - zakaj pa ne?

Tudi MB 6.2 AMG bi clovek imel, ce bi delal samo 10k km letno. Pri takem avtu je potem namrec vse drazje od stroskov bencina in ti dol visi, ali pije 8 ali pa 16l/100km.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Pa če delaš manj kot 10tkm letno, potem ta denar, kot pravi xandrej raje porabi za taxi. Moče te celo mercedes pride kdaj pobrat?
Ali pa kupiš en bicikelj, karbonci so sedaj in
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Jah, saj v tem primeru ne govorimo o racionalnosti, ane. =) Vozniska izkusnja je le vozniska izkusnja, sam rad peljem dober avto kot pa da sem vozen v njem ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

tomaz555

Èe se ne motim, se potem Xandrej vozi s taksijem!

ModelJT

Citat od: tomaz555;117205Èe se ne motim, se potem Xandrej vozi s taksijem!

Ja, če prav vem on dela nekaj pod 10k km letno?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Xandrej trenutno išče kaki ljubiteljiski V8 ali pa V12 stroj... Včeraj so mi ga izpred oči odpeljali... Namen sem imel vzet Jaguarja XK8 4.0 V8... Drugače pa skuter... Pa gassa... Fiat pa tudi počiva doma trenutno... Xm pa tudi....:BigThumbs:

Veloce

Nisem sledil vsemu. Kje pa je C5 končal?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

C6, ki ni še končal nikjer. Še se prodaja.

Xandrej

Citat od: Veloce;117358Nisem sledil vsemu. Kje pa je C5 končal?

Pri meni doma aja trenutno... priden ko bubica!:BigThumbs:

Lamy

Citat od: ModelJT;117024To pa ni res. Sem jo pa jaz že vsaj 3 tedne nazaj videl na a.net pa je isto pisalo, kot piše zdaj.

No, in cena je ponovno 10.700,00 € tako kot je že v prejšnem postu napisal @deuche
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Pa še toliko za informacijo novi je leta 2006 prišel slabih 56.000,00 €
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja saj Audi A8 pa BMW serije 7 so prišli leta 2005-2006 preko 100 000€ zdaj pa se prodajajo za 10 000 jurjev ali pa 2 jurja gor ali 2 jurja dol... Kaj češ... Popušiš pri teh avtih, da te kap... Dandanes se pa itak malokaki avto proda razen meni pred očmi prejšni teden v petek... Nemoreš vrjet... Prodajal ga je 2 meseca potem pa pridem pa ga ni več...

Veloce

No, to C6 sem danes videl v Ajdovščini in zgleda čisto OK. Daleč od kakšne podrtije.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT