C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andrej70

in kaj je vzrok menjave lastnikov, napake na vozilu?

andraž

Pri leasing hišah se večina avtomobilov prodaja zaradi tipične slovenske lastnosti, da je treba imeti čim večji avto, da se pokažeš svetu kakšen car si. Za polog se nekako zbere, za obroke je osnovna ideja "bom že", za registracijo, gorivo in vzdrževanje pa se sploh pomisli ne... Agonija traja nekaj mesecev, sosedje in okolica sicer vidijo, da je avto velik, lastnik pa zaradi tega "boljši človek", ampak avto zaseže leasing hiša, ki ga potem takole prodaja...

Xandrej

Citat od: andraž;95206Pri leasing hišah se večina avtomobilov prodaja zaradi tipične slovenske lastnosti, da je treba imeti čim večji avto, da se pokažeš svetu kakšen car si. Za polog se nekako zbere, za obroke je osnovna ideja "bom že", za registracijo, gorivo in vzdrževanje pa se sploh pomisli ne... Agonija traja nekaj mesecev, sosedje in okolica sicer vidijo, da je avto velik, lastnik pa zaradi tega "boljši človek", ampak avto zaseže leasing hiša, ki ga potem takole prodaja...

No to sem hotel napisat se strinjam 100%... je pa dandanes itak problem ker večina ljudi gre, gremo preko svojih zmožnosti, služb ni stanje je trenutno bolj slabo sploh tukaj na zgornjem koncu države in je problem... Škoda taka mala država smo bi lahko æiveli ko lordi kot smo že prej.

moj foter je vedno rekel bolje bit prvi na vasi kot zadnji v mestu. Z osamosvojitvijo se  nam je tisto drugo zgodilo v roku 15-ih let...

Lamy

Citat od: andraž;95206Pri leasing hišah se večina avtomobilov prodaja zaradi tipične slovenske lastnosti, da je treba imeti čim večji avto, da se pokažeš svetu kakšen car si. Za polog se nekako zbere, za obroke je osnovna ideja "bom že", za registracijo, gorivo in vzdrževanje pa se sploh pomisli ne... Agonija traja nekaj mesecev, sosedje in okolica sicer vidijo, da je avto velik, lastnik pa zaradi tega "boljši človek", ampak avto zaseže leasing hiša, ki ga potem takole prodaja...

Se podpišem pod to :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Poleg finančnega obstaja še oprativni leasing. Na to pa nihče ne pomisli: firma ima avto 3-4 leta na operativnem leasingu, ko je obdobje končano, firma vrne avto lastnku oz. leasing hiši. Firma ponovno nabavi nov avto. In nihče razen sosedov ni v agoniji, nihče nič ne zaseže.

Lamy

Citat od: superca13;95336Poleg finančnega obstaja še operativni leasing. Na to pa nihče ne pomisli: firma ima avto 3-4 leta na operativnem leasingu, ko je obdobje končano, firma vrne avto lastniku oz. leasing hiši. Firma ponovno nabavi nov avto. In nihče razen sosedov ni v agoniji, nihče nič ne zaseže.

Tudi to je res
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Italijanski cenik C6 in naši ...

Lovro

Je tisti italijanski cenik z davkom?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Nikjer sicer ne piše, mislim pa da je vključno z davkom.

Sem še 1x preveril, cena je "na ključ" plačaš in odpelješ ... Italijani pol k tej ceni dodajo še nek regijski dodatek, cca 200€, glede na regijo v kateri bo avto registriran. (višina dodatka po tabeli)

Bobrocks

Ali kdo misli, da bi jih bilo po tej ceni več prodanih ?
Sem 100%, da ne. Ker ljudje še zdaj sprašujejo, kaj je to nov avto ?
Praktično nobene reklame za ta avto.

ModelJT

Citat od: Bobrocks;100027Ali kdo misli, da bi jih bilo po tej ceni več prodanih ?
Sem 100%, da ne. Ker ljudje še zdaj sprašujejo, kaj je to nov avto ?
Praktično nobene reklame za ta avto.

So malo vtihnili, ker sigurno že pripravljajo novo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

psihopat100posto

sem slučajno nekaj brskal po citro uradni strani in vidim opcijo prijava na testno vožnjo, se prijavim in napišem željo C6, dobim odgovor iz citro salona MS, da na žalost nimajo na voljo testnega C6, lahko pa pridem po testnega C4 če hočem. OK, kak te oni mislijo prodati avto tega ranga če ti niti testne vožnje nemorejo zagotoviti? :( Žalostno če mene vprašaš.
lp

P.S.mogoče so pa vedli da nimam keša za novega C6?heh

Xandrej

Kaki idioti človek sprašuje za poslovno križarko oni pa ti golf rang ponudijo...

Si jim kaj nazaj napisal?

Alo muteci sprašujem za testno vožnjo C6 ne C4 če ne ločite teh dveh vozil pa zraven:

prva slika je avtomobil ki sprašujem za njega, druga slika pa je avto ki mi ga vi ponujate?!?!?!

andraž

Èe bi bili resni, bi ga potegnili iz kakšnega drugega salona v Sloveniji. Ampak tako se prodaja pri nas... Prodajalec je kralj, kupec pa naj počaka, potrpi, predvsem pa naj bo tiho. K sreči je nekaj svetlih izjem.