C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

kire barve je bla...

saj c6 bi jih blo tukaj že kar nekaj samo po teh svinjskih davkih bi te svinje na davčni vun potegnu ki si jajce čohajo pa samo na bremenu ljudi živijo pa še pol jih je preveč tam... Marš!

Citroenovc

Ne vem barve - ker nisem imel časa govort po telefonu, ko sem bil klican. Ko sem pa končal z obveznostmi, je pa nibilo več. In je postalo brezpredmetno.
OK

LP
Primož

Xandrej

Škoda... jaz sem jo že rezerviral. dobim jo konec leta ali pa začetek drugega. seveda če bo taka kot je trenutno... Je pa ta ko sem prvič v življenju v njej sedel... Bordo rdeča, exlusiv in po naročilu brez usnja ampak mi je glavno, da vem kdo je avto imel in kako je za avto skrbel.

Pa še dizl je ampak bomo že potrpeli... :BigThumbs:

ModelJT

:emot112: Drugače pa je bila temno siva ali pa črna ta na a.net.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

C6 o kateri govorim jaz - ni bila na a.net. Pravim pa, da me zanima a se bo zdaj pojavila. Seveda - če že - verjetno s konkretno višjo ceno.
OK

LP
Primož

ModelJT

Aja. Pol sem pa narobe razumel. Sem milslil, da govoriš o eni iz a.net.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

O tej C6-ki je tudi do mene glas prišel, je bila ponujena tudi meni oz. mojemu fotru.

Videl je sicer nisem, a ko sem slišal podatke, ohranjenost in kasneje ceno, mi je čeljust padla dol.

Citroenovc, več sreče prihodnjič ;)

LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Èe je z avtom vse o.k., potem je taka priložnost redka in jo je treba takoj izkoristiti... Zakaj meni nekdo ne ponudi česa takega...

Xandrej

Al pa meni... Sem danes šel gledat eno pa je ''predraga''. Zlata na netu je 15 900...

Citroenovc

Èe je ta zlata slovenska, a mogoče veš, čigava je bila - ker se je pojavila skladno z "mojo" iz te teme in pa podobno km ima.
OK

LP
Primož

Xandrej

To je ista nedolgo nazaj je bila vzeta od lizinga. na lizingu so jo prodajal za 14 000 jurjev... 2 jurja pa ne dam temu ker jo je iz enega dvorišča v drugega pripeljal...

Lamy

Saj jo leasing še vedno prodaja cena pa je 14.940,00. Itak pa je ta C6 že romala skoraj po celi SLO
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Kmalu bodo 11000, 12000, to pa so že zelo good cene za tak avto.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Citat od: Lamy;94989Saj jo leasing še vedno prodaja cena pa je 14.940,00. Itak pa je ta C6 že romala skoraj po celi SLO

Ja hypo jo še kako ima za 14 900 oni tam na avto net pa 15 900... Eh škoda je avta menjal je že kar nekaj lastnikov. Al kako je to... Vem za 3...