C6-ka naprodaj

Začel/a Gox, Marec 26, 2007, 08:19:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

XMAR

Ne bi bil rad interesanten, ampak sem povedal samo svoje izkušnje in opažanja
Mimogrede opažam,da se tudi čedalje manj oseb pri C5 odloča za hidroaktivo.

Xandrej

Citat od: boklavdi;212952Srečno vsem Citroenovcem,...Veliko varnih tudi v 2016!!!

po letu in pol nakupa lahko samo povem,...da je 6ka res the best,...uživam vedno, ko se usedem...

Andrej,...še kar hvala, da sem prišel do nje...samo kar bi spremenil, je dobro znano dejstvo,...ki se piše "belo usnje". Ampak potem bi bilo že preveč perverzno vse skupaj in morda bi ga celo še ti naprej vozil :).

lpB

No me veseli! Vesel sem da nekdo uživa v avtu ki sem mu ga prodal. Načeloma si imel srečo ker iščemo trenutno avto v tem smislu ker se je življenje tako obrnilo pa če bi vedeli bi C6 100% ostal doma in bi vsak dan bil na poti MB-LJ... C6 je meni bil dober avto in se noben xm pa noben C5 pa noben avto v segmentu citroen nemore niti slučajno primerjat z njim. Pika. Pa hecno je da primerjate top avto z 20 let staro rejnglo! XM je bil top ampak daleč od tega da bi se lahko v čemerkoli primerjal s C6. Ne v vožnji, ne v udobju ne v comfotru.

XMAR

Citat od: Xandrej;213081C6 je meni bil dober avto in se noben xm pa noben C5 pa noben avto v segmentu citroen nemore niti slučajno primerjat z njim. Pika. Pa hecno je da primerjate top avto z 20 let staro rejnglo! XM je bil top ampak daleč od tega da bi se lahko v čemerkoli primerjal s C6. Ne v vožnji, ne v udobju ne v comfotru.
Danes žal ni nič več delano z dušo in trpežno!
Komfort in ostalo danes ne igra več vloge, ampak samo dizajn!
Ni vsak za legende, ampak z temi novodobniki so ustrelili čisto mimo!
C6 ni slab, ampak nažalost pri večini ni bil sprejet z odobravanjem kot njegovi predhodniki.
Drugače pa me veseli, da si zadovoljen!

psihopat100posto

Citat od: Xandrej;213081Ne v vožnji, ne v udobju ne v comfotru.
ma nemoj, si se malo zmotil, v vsem trem je še vedno konkurenčen, še najbolj pa pri nabavni ceni trenutno. Pusti zdaj one kante za 300evrov, ti dam mojega na probo za kak dan če češ, boš videl kak leti.
lp

XMAR

Citat od: psihopat100posto;213084ma nemoj, si se malo zmotil, v vsem trem je še vedno konkurenčen, še najbolj pa pri nabavni ceni trenutno. Pusti zdaj one kante za 300evrov, ti dam mojega na probo za kak dan če češ, boš videl kak leti.
lp
Kaj pa imaš?Greva midva en krog?

psihopat100posto

XM V6, bo v redu, ti kar pridi, aja veš kje je prekmurje?
lp

XMAR

Citat od: psihopat100posto;213106XM V6, bo v redu, ti kar pridi, aja veš kje je prekmurje?
lp
Sliši se super!
A lahko pride Karmen zraven?

Xandrej

Citat od: psihopat100posto;213084ma nemoj, si se malo zmotil, v vsem trem je še vedno konkurenčen, še najbolj pa pri nabavni ceni trenutno. Pusti zdaj one kante za 300evrov, ti dam mojega na probo za kak dan če češ, boš videl kak leti.
lp

Ne vem sicer ali si pozabil vglavnem lahko se vozim z top primerki xm-ov v sloveniji saso pa martin pa se enkrat ne zal in se enkrat ne nemore se primerjat.

isarajli

Èeprav z teškim srcem ,se moram spet strinjat z tem tečnim xandrejom :(
Xmar, ti pa Karmen po poti tu odloži.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

XMAR

Citat od: isarajli;213123Èeprav z teškim srcem ,se moram spet strinjat z tem tečnim xandrejom :(
Xmar, ti pa Karmen po poti tu odloži.
Vse se da dogovoriti, če se hoče.
Saj veš za katero Karmen gre, kajne?

isarajli

Citat od: XMAR;213124Vse se da dogovoriti, če se hoče.
Saj veš za katero Karmen gre, kajne?

Ne vem, no, upam ,da ni na dveh nogah, ker mam še mojo preveč :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

XMAR

Citat od: isarajli;213125Ne vem, no, upam ,da ni na dveh nogah, ker mam še mojo preveč :)
Ni,ne skbi,imam tudi Ines.
Vse te programe se da odlično uporabiti!
Veš, da ti jaz ne bi krntije uvaljil!
Vem, hudič je, ker imaš pač tečno ženo!

A drugače imajo vse C6 vrata brez okvirjev?

garac

ne vse ds imajo vrata brez okvirjev, pri C6 pa so za doplačilo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

XMAR

Zanimivo!
Zadnja leta so zelo popularna vrata brez okvirjev, včasih so to imeli le cabrioleti in kupeji

deuche

V XMa se še danes človek vsede in ve, da sedi v nečem posebnem.

V C6 sem se prviš usedel jeseni 2008 in je bil kanta in to je še danes. Kar je pri tem avtu dobrega je oblika in to je to. Kdor to želi videt oziroma si priznat prav, tisti ki ne pa, naj živi naprej v oblakih. Mislim, da so že same prodajne številke dovolj povedale o avtu.