Nosilec amortizerja kaput

Začel/a psihopat100posto, Oktober 17, 2009, 09:44:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5017798&show=1

"kak teden nazaj smo ga po dolgem času ponovno zagnali in se je po krajši vožnji odprl pokrov motorja. Poškodovan je pokrov, plastika pod šipo in prednja šipa."

zveni znano...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Kako leto nazaj sem ga sel gledat. Sem ga vozil,je trokiral pa sekal. Zadnja sipa je bla zbita. Sesut od toce. Na avtu je ogromno dela. Tako ceno lahko samo sanja! Vprasanje kaj vse je se crknìlo ce je eno leto stal. Stoji pa v travi.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Tiki

Mirchi ti si vozil XMa od Franca iz okolice vrhnike... Tist je serija2, samo je pa enake barve...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Veloce

Tako bo. Tale pa res izgleda krasen.

Kaj ste mislili s tem odprtjem havbe? Zdaj ste me prav prestrašili.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ModelJT

Jaz razumem, da mu je haubo med vožnjo odprlo in mu jo nazaj vrglo, ne pa da mu je nosilec ven pogledal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Jaz tudi, ampak čemu je vzrok?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Citat od: Zeko124;106254http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5017798&show=1

"kak teden nazaj smo ga po dolgem času ponovno zagnali in se je po krajši vožnji odprl pokrov motorja. Poškodovan je pokrov, plastika pod šipo in prednja šipa."

zveni znano...

Volana ko bi sam centriral(diravi) po mojih informacijah 24V nima.
Kako je lahko odprlo havbo, če ima kar 2 varovali? A je amortizer odletel v havbo?
Drugače pa je zanimiv avto, bi bil za project car.

LP
Superca13

GSclub

Citat od: superca13;106322Volana ko bi sam centriral(diravi) po mojih informacijah 24V nima.

stari 24v, kot je ta, ga ima, ta novi (od sredine 1997 dalje) pa ne.

superca13

A tako ;) Sem mislil, da so ga samo 12V imeli.
Kaj pa motor, a ni to tisti kritični 24V prve serije z napako na mazanju odmičnih gredi?

pehorunkl

Po sliki sodeč ne zgleda ravno, da bi ga centriral diravi ......
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Citroenovc

Lahko ima samo zaklenjen volan.

Stari 24V bi moral met Diravi. Oz ga je imel. Preverjeno. Se vozil z njim.
OK

LP
Primož

psihopat100posto

diravi če avto ugasneš pri zamotanem volanu ne opravi svoje funkcije, če je s tem avtom samo to narobe kaj je napisano je avto ziher primeren za nakup, če bo keri junak nabavil ta avto mu havbo jaz častim, pa zrihtam prednjo šajbo+ono plastiko za ca.50EUR. Èe bi mel trenutno kakega jurja viška bi bil že pri meni doma, samo jaz bi ga ponucal za dele za mojega, za kar ga je pa itak škoda.........
lp

Veloce

Ta je un s tistim, kao kritičnim motorjem, bo držalo. zdej, kolk je v resnici kritičen, pa ne vem.
Bral sem enkrat, kako se je en matral s tistimi odmičnimi. Èe pa slučajno gredo, ni zamenjave, razen kupit še enega.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

re
tak "kritičen motor", ima moj avto, s tem da je v seriji dva manj težav z elektriko, v petih letih uporabe razen velikega servisa, pa še par stvari potrošnega značaja ni blo dela z njim. Eni majo težave z 24v, drugi z 12v, eni pač ne, da bi pa zdaj posploševali pa je brezveze, XM-i so večinoma šlipogobe zaradi šparanja pri vzdrževanju ne pa zaradi samih mašin, če kaj crkne se pač porihta in voziš dalje. Samo eni pač niso računali na to da bo kako popravilo stalo tudi 500EUR ali celo več. Avto je nov stal 140.000DEM(moj recimo), logično da z letnimi stroški 200-300 EUR ne prideš skozi, sploh ne če se redno voziš
lp

P.S.slika mašine je nekje na prvi strani, forum ne pusti 2x enake slike naložiti zgleda........:(((:

Veloce

Tako zgleda. Slika je simbolična.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT