Nosilec amortizerja kaput

Začel/a psihopat100posto, Oktober 17, 2009, 09:44:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Napisala sta, da bosta kontaktirala majstra, nakar sem napisal, da bi se pridružil in tudi bila je opcija, da se pride v MB ker je moj trenutno neregistriran, da bi se to tukaj v delavnici kjer so avti kar grupno vseskupaj menjalo, vidva sta pisala o Ljubljani. Potem ne duha ne sluha o tem... No sedaj sta dobila gole amortizerje niti niste menjavali, če bi jih prinesel 6 komadov bi bili mi trije veseli pa še on... Pa še v denarnici bi se poznalo kaj šele sobota preživeta med samimi citroeni oz. med 18 ki so na zalogi od do... V tej delavnici bi se še stvar lahko menjala. dobro nema problema sedaj bomo že rešli...

Veloce

Ma ne se razburjat. jaz itak ne bi mogel priti v MB, ker sem na kratko s časom. Tako, da mi bolj diši tako, kot je bilo. Ti kar pokliči tega Hrvata, itak mora GS club naročiti še dva komada, pa bosta skupaj rešila.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Sploh se ne razburjam samo povedal sem... Gs club še bo še prišel mi pa res javi prosim.

GSclub

včeraj sem prevzel avto na servisu: vgrajene nove kape amortizerjev, menjan LHM, menjana ena spona stabilizatorja, nova sklopka, zrihtan menjalnik, nove michelinke alpin, menjan prestavni drog, vse bunke polne. se mi zdi, da se pelje lepše kot kadarkoli.

Citroenovc

Tomaž - to kar kliče po enem krogu z njim :-)) ;-)
OK

LP
Primož

GSclub

psihopat100posto

čist informativno me zanima cena sklopke?
lp

GSclub

120 eur, sachs (valeo je pri herkulesu 130)

vsx

Za kateri avto (motor) rabiš ?

Imam en komplet za 2.0 8V 89kW nov na zalogi, pa si nimam kaj z njim začeti.

LP

psihopat100posto

decembra sem mu privoščil polnjenje kugel, mojster Nemec je še pri močeh, edino na lestvico si ne upa.:)
lp

psihopat100posto

mirchi

Uh Nemec.Še vedno je car,se pobiram,k njemiu,da ga malo pozdravim.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Ibanez RG

Hah, the best fotke, se splaca tud iz Lj pridet - mas vsaj postiman tko ko treba!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

GSclub

prejšnji teden sem zamenjal nosilce z obnovljenimi še na drugem XMu, peljal sem se do mojstra v Zaprešiæ in sva zrihtala pri njem.
tako pa zgleda rabljen nosilec, sicer še kar dober, a je že vidna razpoka na gumi: