Nosilec amortizerja kaput

Začel/a psihopat100posto, Oktober 17, 2009, 09:44:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

evo se je meni pripetilo konec maja letos, tukaj v slikah potek sanacije.
lp

psihopat100posto

psihopat100posto

psihopat100posto

psihopat100posto

psihopat100posto

No v glavnem, zadevo je razfukalo en dan po mojem najsrečnejšem dogodku v življenju do zdaj, tak da se nisem kaj dosti sekiral. Pol čez kak dan kličem na servis,nova kapa 450EUR, ja ziher bom dal tolko,izbrskam iz spomina Sale-ta in v roku par dni je bil že pri meni in zamenjal poškodovano kapo in preventivno še drugo stran. Cena 100 po komadu za kapo. Njegova cifra če bokdo rabil pa je: +385912504164 Sasa
lp

P.S.nauk te zgodbe: XM je avto za ljubitelje, voziš, krpaš, voziš dalje.......tak že 8 leto.

gigo

Bravo psiho. To so koristne slike in informacije. Kaj havbo si dobu pol taprave barve al si jo dal štrihat?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

GSclub

ko to gledam, vedno bolj razmišljam, da bi to preventivno zamenjal. sicer redno skrbim, da so bunke polne in avto mehak, a sta le stara 11 in 13 let in imata 220 in 250kkm.
verjetno se ti je zgodilo med vožnjo - te je zaneslo ali je avto držal smer?
so obnovljeni nosilci trajna rešitev ali jih je čez določen čas zopet potrebno zamenjati? da mojster kaj garancije? kako dolgo traja popravilo?

LP.

psihopat100posto

Havba je še zmeraj siva(sem so dobil iz odpada), stare se ne splača popravljat ker je konkretno zjebana, bomo zrihtal to sivo da bo kot novo ko bo $$$.
Zgodilo se je pri zavijanju na dovoz doma pri mali hitrosti, ponavadi takrat tudi vtrga, še nisem slišal da bi komu vtrgalo med vožnjo. Od zunaj se prej ni nič videlo, sem preverjal mogoče kak teden prej kaka je situacija pa ni blo nič za videti. Popravilo traja 20 minut, garancije ni, bojo pa verjetno kape nadživele avto. GS pri teh letih avta je situacija verjetno podobno tak da je smiselno razmišljat o preventivni zamenjavi obeh kap.
lp

dani77si

To je samo pri XM-u ta problem ali še pri kakem drugem hidrotu?

michoBX

Pomoje se najde tud kakšna Xantia, drugje pa res še nisem videl.
Hja, dougcajt mi je ja...

Citroenovc

Citat od: dani77si;60265To je samo pri XM-u ta problem ali še pri kakem drugem hidrotu?

Na lastne oči videl že pri več Xantiah typ1 in pa XM. Po netu sodeč - niso imune tudi Xantie2, bojda tu in tam tudi BX, sem pa zadnjič pri Jerovšku videl C5 I z dvignjeno havbo in brez okrasnih plastik - pa je na voznikovi strani voznikom prav nemarno prerjaven - oz zna bit da mu je celo amortizer ven udarilo pa da so že nekaj rihtali ...

Skratka - novejši so očitno kar občutljivi ...
OK

LP
Primož

psihopat100posto

Ostanimo pri starejših prosim,če se le da pri XM-ih v tej temi, sicer pa pri 15+ let starih avtih lahko pričakuješ še kaj hujšega kot samo to, da ti izbije nosilec amortizerja skozi havbo. Leta + uporaba + vprašljivo vzdrževanje pač naredijo svoje.
lp

Xandrej

Jaz bom tudi to preventivno menjal... Kdo ti je menjal Mike666?

psihopat100posto

ne on samo demolira!hehe Sale, on drugi čelavi na sliki.
lp