Nosilec amortizerja kaput

Začel/a psihopat100posto, Oktober 17, 2009, 09:44:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

pehorunkl

Kmalu potujejo najmanj štirje amortizerji v Litvo. Pa da vidimo, kako bodo majstri to zrihtali!
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Jogador

Citat od: pehorunkl;141676Kmalu potujejo najmanj štirje amortizerji v Litvo. Pa da vidimo, kako bodo majstri to zrihtali!

So ti konci že nazaj/vgrajeni?

Jaz pošljem konec meseca moje v obnovo tja na sever...:gimme_money:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

pehorunkl

Jap. Že od jeseni. V eno Xantio in enga XMa. En par za Xantio je pa še na čakanju.
Zaenkrat so še v enem kosu.
Pošiljal sem s HermesPaket, ker je tu blizu Avstrija in je zneslo le 17 EUR za prav toliko kg - paket je na mero do max 25kg. Je pa precej dolgo hodil paket. Nazaj je bil prej. Vse skupaj menda cel mesec.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Jogador

Citat od: pehorunkl;156203Jap. Že od jeseni. V eno Xantio in enga XMa. En par za Xantio je pa še na čakanju.
Zaenkrat so še v enem kosu.
Pošiljal sem s HermesPaket, ker je tu blizu Avstrija in je zneslo le 17 EUR za prav toliko kg - paket je na mero do max 25kg. Je pa precej dolgo hodil paket. Nazaj je bil prej. Vse skupaj menda cel mesec.

No jaz bom kar z našo pošto poslal, je le precej ceneje od vseh privatnikov (GLS hoče 140€ recimo:gimme_money:).
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

xantos

Sem napisal že pri drugi temi pod Xantia, vendar če je kdo od XM-ovcev zainteresiran...

Malo sem se pozanimal pri elastomeri.eu za obnovo nosilcev amortizerjev... Èe bi dali obnovit 8 nosilcev (nima veze Xantia ali XM) bi prišlo vse skupaj s poštnino vred cca. 85eur na komad. Seveda več je manj Je pa res da bi bili brez avta kakšne 3 tedne (razen če ima kdo kakšne rezervne nosilce). Tako informativno, bi bil kdo interesent za obnovo?
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

psihopat100posto

zakaj pa ne greš na hrvaško po nosilce, v ceni ni take razlike, pa še takoj imaš vgrajeno?
lp

Romzi

A lahko nekdo (še enkrat) prilima kontakt od tega tipa?

rsm23

Sale: + 385 912504164
Cena je bila nazanje 100 EUR/komad brez vgradnje oz. 115 EUR/komad z vgradnjo
Sicer ima pa tule tudi oglas: http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/citroen-nosaci-amortizera-xm-xantia-oglas-317329

Romzi

feniXM

ta problem je še pri xantii, sem doživel med vožnjo pri 60 na h takole dvignjeno havbo... pri xm pa lani poleti k sreči opazil da se nekaj dviguje havba in mi ni vtrgalo ker se naslonila kugla na rob požarne stene, tako da sem rešil haubo... ;-)
Sebastjan, želim dober dan, vsak dan!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

mickolino27

Citat od: psihopat100posto;60244No v glavnem, zadevo je razfukalo en dan po mojem najsrečnejšem dogodku v življenju do zdaj, tak da se nisem kaj dosti sekiral. Pol čez kak dan kličem na servis,nova kapa 450EUR, ja ziher bom dal tolko,izbrskam iz spomina Sale-ta in v roku par dni je bil že pri meni in zamenjal poškodovano kapo in preventivno še drugo stran. Cena 100 po komadu za kapo. Njegova cifra če bokdo rabil pa je: +385912504164 Sasa
lp

P.S.nauk te zgodbe: XM je avto za ljubitelje, voziš, krpaš, voziš dalje.......tak že 8 leto.

ali kdo ve ce Sasa se dela in ce ima novo stevilko oz. kontakt?

Na zgornji stevilki nisem dobil nikogar....

LP

psihopat100posto

janii88

Še Ima keri dobro ohranjene nosilce amotizerjev ker na mojem so ze kar zdelane kape pa bi rad preventivno menjal da mi ne poči ven...

Tiki

Èe imaš rad sebe in svojega XMa, daj obnovljene pa bo mir ;)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005