XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

ja leder bo treba obvezno noter! hehe, ne res lep je, edino kljuko odzadaj obvezno dol zmontirat, bomo pogledali če je še kaj na voljo od tega kaj rabiš, ti javim. Zakon da ima šibedah!
lp

Xandrej

Ja leder mislim, da bi pasal. Res ga naredi še bolj glamuroznega...

Klime nima ima neko AUTO vrijanto samo to ni klima. Ima strešno okno. Cena pa naj ostane skrivnost.:BigThumbs: Kljuka pa valjda gre dol! Samo je treba zadnji odbijač dol vzet pa nebom ker ne vem polomil pa nebi kaj rad!

Èe ima kdo kaj od tega doma kaj rabim bi se priporočal...

Hvala!

Gox

Lepa barva XM-a :BigThumbs:

Citroenovc

Avto je čudovit. Kapo dol in bravo, da je prišel v tvoje skrbne roke.

Hecno, da je V6 pa brez klime.
Se pa na obvolanskih stikalih vidi, da ima dejansko tako malo km. Tako lepo ohranjenih simbolov pa nisem videl že vsaj 10 let ...

Ampak jaz pa ne bi dajal usnja noter - če pa že - pa obvezno stari tip brez lesenih letvic. Nekako ne pašejo v to verzijo XM s čisto original litimi platišči (ki upam tudi ostanejo gor, ker so to najlepše od vseh).
OK

LP
Primož

Xandrej

Ja verzija je V6 brez klime in z strešnim oknom, saj tudi nima usnja...

Avto ima vse papirje, da ima dejanske kilometre. Tak, da kilometri 10000% štimajo. Tudi ko se bo vse ščistilo bo v tipi top stanju. Razmišljam, da bi ga dal noter kemično ščistit bom videl ker kolebam med temi sedeži in usnjem...

Felne ostanejo te. Èez zimo bom probal dobit nekje felne ter te obnovil. Osnova je vredu tam pa je preba pobrusit do sijaja alumonij spolirat ter zaščitit nazaj z lakom.

Danes naročam na servis:

Šipko za olje,nosilec antene z anteno pa take drobnarije (zdaj boš videl čakalno dobo).

V Anet vprašam po parkirnih lučeh itd itd... Bo še zanimivo to danes. Na zalogi nič.

Parkirne lučke nimajo na zalogi niti v kopru! Jao. :argue1:

gigo

Večino picajzlastih delov v naših salonih ne boš nikoli našel. Vse kar so zmožni je da naročijo iz francije samo čakalna doba je za si rezat žile. Jaz imam ene navadne feltne z zimskimi gumami za tvojga če rabiš.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Saj to mi je jasno. Za felne bom prosil ko se bom zraven spravil... Še mam čas. Èez celo zimo. Kupit še moram letne gume 205 60 R15 zanimiva dimenzija...

Hvala gigo, ko bom rabil se čujeva ali pa če bom tukaj do koga stopil. Mogoče ima moj sosed v lovrencu. ;)

Citroenovc

205/60/R15 je bila pa dokaj standardna v času, ko je ta XM bil nov novcat ...

Ja ma saj da nima usnja, še ni tak čudno - saj do uvedbe 24V motorja Exclusive kot paket ni obstajal - in je bilo usnje na doplačilni listi. Samo vseeno bi pa pričakoval, da je bila pri 6aku klima serijska ...

Ja saj pravim, da se vidi, da ima realne km - ker ima RES neobrabljena stikala ... Parkrino lučko so pred leti v Anet imeli dokaj konstantno na zalogi. Poročaj, kako je s tem sedaj.

Mimogrede-  saj radio boš menda tudi pustil noter? Ker po dizajnu direktno paše noter.
OK

LP
Primož

Xandrej

Radijo ostane. Kasetn špiler pa radijo. Pa glih zadnič sem vse kasete stran vrgel tudi original ker jih nimam kam vtaknit... Tak zdaj pa mam...

Glihkar klical v Anet. leva in desna parkiran luč na zalogi!!! Citroen pa je nima niti na lagerju v Kopru!

Še enkrat bravo za citroen slovenija!

Se nadaljuje... :emot112:

psihopat100posto

čakaj ko boš kaj konkretnega rabil, boš pol komaj videl kaki kekci so v Kopru. hehe, ko se samo spomnim kako sem 4 mesece čakal na 2 zobnika za španar ketne, pa vsak teden kao pride, pa pol spet nič, katastrofa!hehe
lp

Mike666

Andrija jaz ti dam jeklene feltne. jih ne rabim.

Xandrej

U madona. Veš da bi vzel. Da bi to dol vzel pa te gume gor namontiral pa da lahko pol one felne zrihtam... Se čujema. Hvala!!!

Mike666

peter skala

ja avto je lep.
Samo če boš pa pustil kljuko gor si pa tud šalabajzel
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

psihopat100posto

xandrej še kak teden pa boš mogo s kamijončkom v Pomurje, da vse odpelješ za kar smo se menili!hehe
lp