XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Sedeži se bodo zameljali le v primeru, da dobim električne kot so sedaj, in zelo dobro ohranjene. Drugače nič nebo. :BigThumbs:

Mike666

Xandrija! Psihopat100posto ki ti ponuja tiste zice so zelo dobri in mislim da še ma celo komplet panele. Javi se pa gremo pogledat ni daleč! pa še pir boš lahko plačal!
Dobro ne?

Veloce

A niso vsi prednji zici električni? Vsaj jaz še nisem videl mehanskega.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Lovro

Citat od: Xandrej;60143Mislim, da ne prideta vidva ta teden...

Èe misliš Andraža in mene, prideva mogoče v ponedeljek, če bo Robi dobil robo, kar pa nama bo potrdil šele v ponedeljek dopoldne.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Citat od: Mike666;60154Xandrija! Psihopat100posto ki ti ponuja tiste zice so zelo dobri in mislim da še ma celo komplet panele. Javi se pa gremo pogledat ni daleč! pa še pir boš lahko plačal!
Dobro ne?

Saj sva se glih z njim pogovarjala... Ja nema problema sva zmanjena... Èe pa pridem pa valjda pivo. Ali dva.... Ali 3 .... Ali 4.... Ne ne tolko pa ne...

Xandrej

No ju3 imam rezerviran za mojega lepotca. Slike pa to ju3...

komaj čakam. Pripeljal ga bom k meni domov, imam mir pa vse potrebno pri roki!

:BigThumbs:

Pride:

Kompletno pranje zunaj,
Kompletno čiščenje notranjosti, vodno čisščenje notranjosti,

čez teden možno poliranje (bom se še odločil), nabavit razne drobnerije, čiščenje sprednjih žarometov itd itd... Imam celi teden ga v garaži da vidimo vse kako pa kaj.

:emot112:

Xandrej

Aja ima kdo mogoče doma desno pozicijsko luč (ono zraven luči ko imajo drugi avtoi žmigavce)... Je počena pa bi mel drugo.

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Thanks... Bom še v Anetu vprašal ker vidim, da je od valea...  

:BigThumbs::BigThumbs:

Xandrej

Evo majstra smo pripeljali domov. Kaj se je delalo....

Notranje sesanje, ter čiščenje. Zunanje čisščenje da vidimo kje smo...

Noter bo še kar nekaj dela, vse kar se da ven vzet, sem dal v pomivalni stroj, drugo sesal. čistil in pucal...

Zunaj. Avto ima na nostranji strani vraz malo rjice drugje pa niti pikice. Niti enega risa nima avto na sebi. Spredaj par pikic od kamna... Ko se bo spoliral bo resnično kot nov!

Ju3 bom naročil nekaj stvari. Rabim novo šipko za merjenje olja, novo anteno + noslec, nov sprednjo parkirno čuč, ter tisti hakl za dvihanje in spuščanje ob menjalniku je zlomljeno... Bom videl če je preveč zakomplicirano bom zalepil če se bo dalo... Drugače pa še pride mokro notranje čiščenje. Vglavnem počasi...

Evo ga pripravljen na čiščenje...

Xandrej

Srček dela tika taka...

Xandrej

Malo še notranjosti pred obdelavo...

Xandrej

Še el. strešno okno...

Aja rabim še ono kljuko za predal...

Xandrej

Evo to je zaenkrat danes ratalo...

Še pomivalc z nekaj deli, pa v dobri družbi skupaj z 12 cilindri in okoli 400 konji...

Se nadaljuje...

dani77si

kaka je bla pa cena če ni skrivnost?
sam tam vidim da ma nekej za stopinje štelat pa to..a nisi rekel da nima klime?

drgač pa res lep