XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

Citat od: garac;60074madona, pol pa pravi folk, da ni dobrega avta za dobit pri nas? Kdo je že CX iskal? Mogoče pa GS v račun vzame Robi?
CX-a sm jest hotu vzet pri robiju, pa se nekej ni izšlo in sem vzel cenejšo varianto GS-a. Pa se mi zdi da je GS čist okej varianta zame-manj zakompliciran kot CX. Zaenkrat tako. Èe slučajno GS-a prodam pa če bojo finance dopuščale, pa že mogoče.

andraž

Mene že nekaj časa "matra" bel CX...
Xandrej, kako boš spoliral alu platišča, ki so kolikor se spomnim precej lisasta.

Xandrej

Prvo bom dol vrgel te gume ki so gor kupil letne ampak počasi. Alu platišča sem že naštudiral kako jih bom saniral sploh ni težko. najprej jih bom ščistil v nulo, na zunanjem robu so nalepljeni gvihti gor... Jao... To vseskup dol, nato pa rob kateri je tu pa tam malo počrnel z finim brusnim papirjem dol potegnil. Ker tam niso barvana le goli aluminij je zunaj. Bom videl kako bom rešil. Ju3 ga grem tja sprat malo pa da vidim bolj realno sliko vseh teh stvari ki so za sčistit....:take_picture:

GSclub

lep avto si nabavil. še posebej pa pozdravljam idejo, da na njem pustiš originalna lita platišča in ne greš v neki stajling.

Xandrej

:BigThumbs:

Ostal bo v celoti original. Le mogoče bo ena sprememba... usnjeni sedeži. Ampak res mogoče če kje dobim lepe. tak sem se odločil, da ostane oriðinale. Saj Ta C5 je tudi oriðinale le Carlsson felne sem zamenjal iz 17 na 18 ki sem jih imel doma.

GSclub

usnjena notranjost se XMu zelo poda, doda mu še nekaj dodatnega prestiža ... potem zamenjaš še panele na vratih z usnjenimi.

Xandrej

Saj če pride pride vse v kompletu! Načeloma imam že nekaj v poteku bomo videli.

:take_picture:

garac

no, pa gredo še xm po poti DS in CX, vse original modele zjebat in naredit iz njih prestige in pallas in kaj vem kaj še
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Zato ker bom leder zice ''MOGOÈE'' noter dal?

:Hammer3:

Veloce

Jaz bi dal leder noter. Sam dobit zelo ohranjene bo loto.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Èe so sedeži drugačni ni panike. Važno je, da je avto sicer originalen, da se na navesi gor nekih "kao estetskih" dodatkov, letvic in podobne šare, tudi originalna platišča so super!
Xandrej; sem govoril z ličarjem, je rekel, da lahko aluminij super spoliraš z finim brusnim papirjev, potem popraviš tiste dele, ki so barvani s črno (sprej ali čopič), potem pa daš vse skupaj lakirat, ker ti bo aluminij v nasprotnem primeru vlekel umazanijo nase in bo zelo hitro v podobnem stanju kot je bil.

Xandrej

Mislim, da ne prideta vidva ta teden... Pol drugi teden pa se vidimo 100%. Pa pol kako rečemo! Bom ga jaz jutri ščistil pa bomo videli kako pa kaj.:BigThumbs:

dani77si

Citat od: garac;60134no, pa gredo še xm po poti DS in CX, vse original modele zjebat in naredit iz njih prestige in pallas in kaj vem kaj še

a rjo je treba tut gor pustit? :-)
se strinjam s tabo, ampak mal osebnega dotika je pa pomojem čist dobrodošlo

garac

ja no, osebno se ne strinjam s predelavami, dodelavami, zaščita ipd stvari so dobrodošle, drugače pa je najlepše pogledat avto, kjer se oprema ujema s tisto iz kataloga ali prospekta. Žal je recimo večinoma ds modelov dobilo, kot ti praviš osebno noto. Se pravi prestiž letve na boku, usnje, celo v ID modele so usnje dajali naknadno, kot kaže bo tudi z XM-i ratalo tako, mene recimo lepo ohranjen original velur ne moti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Jaz sem pristaš originalnosti avtomobila kar pred časom nisem bil. Pozdravljam pa opcijo zamenjave originalnih sedežev z usnjenimi. Kljub temu, da je andrejeva šetica bolj okleščene variante bi ji že samo zato ker je šetica vgradil usnjene sedeže in jih pripel tako noto najvišje oblike in prestiža pri xm modelu.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens