XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

U mislim, da še nebo tako hitro šlo v delo.... Bo treba še počakat. Itak se mi nikamor ne mudi!

Se pa moramo 100% videt! Da malo kako rečemo, poslikamo itd itd... :BigThumbs:

krtija

Končno pravi avto. Èestitam in skromno pričakujem, da se XM-arji spet kje dobimo kot takrat na Trojanah. Brez dvoma je avto v pravih rokah. Naj ti ne povzroča prevelikih težav (male pa tako pašejo na XM).

andraž

O.K, Xandrej, ti sporočim kdaj bova v MB!

psihopat100posto

Xandrej čestitke.:emot112:
lp

P.S.v MS je na voljo komplet notranjost v črnem ledru, če te zamika javi.

grozny

pa to ni fer!! uffaa

pa ne da maš XM.

to da si še enden izmed srečnežae ki si se peljau v SM!! uuuufffaaa

he he he he
hec daj.

pa naj ti XM dobro služi; skrbel boš pa zanj itak v redu-kolkr te poznamo

:emot112::emot112::emot112:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Xandrej

He he... ja peljal sem se z SM-om... Ene 10 km smo naredili po moje... uau... Pol pa sem mojega videl pa sem bil čisto v transu! Pa še robiju sem rekel, prideva po vaju, ne pa pa midva prideva po vaju pa ne pa gor pa dol... Po sem ugotovil, zakaj je človek tak vstrajal.... Uh havala mu!

Hvala za lepe želje. Bomo ga radi imeli pa zrihtali v najboljšo možno varijanto.

psihopat 100 posto pa sva na liniji.

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Lovro

Oho, čestitke Andrej, želim ti čim več užitkov v vožnji.
Èe se bomo kaj videli v MB, ga pripelji, če boš utegnil, da bomo malo učke napasli na njem.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Lamy

Bravo ded! :BigThumbs:

Èim prej pokliči, da pridem na ogled in vožnjo. Èestitke ob nakupu in srečno vožnjo, če boš rabo pomoč ti samo rufni, z veseljem ti pridem pomagat.

Šestak je le šestak, saj veš zakaj!!! :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Ja, peljat se v SM-u kot sopotnik mora biti doživetje, kaj šele vozit ga. Èe imaš Citroene v krvi, tega ne pozbiš.

Xandrej

Ja res ne pozabiš. Jutri ga premaknem v drugo garažo slikice mogoče... Èe že nebo tema. V sredo pa slike 100%

Xandrej

Evo me celi masten okoli ust... No slike bodo povedale vse...

- ja vem kljuko bom dol vrgel...
- ja dobi letne mišelinke
- ja spral se bo
- ja spoliral se bo
- pol pa bo kot nov....

Vglavenm kaj še hočeš boljšega. Avtek bo na suhem na toplem pod streho...

Slike povedo več:

Xandrej

Ta družba je seveda naprodaj razen SM-a ki je že v dobrih rokah...

garac

madona, pol pa pravi folk, da ni dobrega avta za dobit pri nas? Kdo je že CX iskal? Mogoče pa GS v račun vzame Robi?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Robi ima trenutno na lagerju 18 vozil kakega hočeš. Mislim, da se da marsikaj zmenit z njim je zelo fejt pubec kar lahko potrdijo ljudje ki so z njimi delali... Žabe, spačke, CX-e Xm-e itd itd.... Kaj češ!

mirchi

Xandrej avto zna bit caaarski...morma it na probo.Priklop bo pa kolega kupil,če  bo na prodaj.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!