XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

No zdaj vidim točno po tvojih slikah, da mora biti notranja parabula v žarometu bela, moja je že porumenela in je bila vidljivost katastrofalna, sem odmontiral žaromer, ga razstavil in vzel ven notranjo parabulo in sestavil nazaj brez nje in zdaj sveti odlično, je pa dejstvo da nima tistega pravega širokega snopa, glavno je da ne ovira sovoznikov in da je zdaj OK.

Xandrej

Ja ja nima klime....

Glede vseh delob ki jih rabim. Za odpret predal se da dobit komplet z ročko, ter z sistemom za odpiranje. Sem naročil novo. Ono za kodo bom tudi menjal ni opraskano temveč je bilo nekaj nalepljeno gor enkrat...

Za tisti štift pa še iščemo za dvigovat pa spuščat če se dobi posebej ker je čudno narisano v programu za rez. dele...

Pol pa počasi gre ajat čez zimo....:emot112:

Xandrej

Citat od: zlikovski;60636No zdaj vidim točno po tvojih slikah, da mora biti notranja parabula v žarometu bela, moja je že porumenela in je bila vidljivost katastrofalna, sem odmontiral žaromer, ga razstavil in vzel ven notranjo parabulo in sestavil nazaj brez nje in zdaj sveti odlično, je pa dejstvo da nima tistega pravega širokega snopa, glavno je da ne ovira sovoznikov in da je zdaj OK.

Tisto rumeno dajščisti pa bo. Moja je tudi bila rumena bolj kot ne pa je sedaj skoraj prozorna...

Xandrej

Eno vprašanje. Je mogoče kdo ki je v bljižini logatca in ima XM-a?

Načeloma izdelujejo tepihe za vse avte po naročilu in so mi prijazno odgovorili na mail, da šablone za citroen XM nimajo, in so opcije:

------------------------

Pozdravljeni

Na žalost šablone za omenjeni avtomobil nimamo. V kolikor bi želeli da vam ga izdelamo, obstajajo 3 opcije.

1)       Pošljete nam stare TIPSKE tepihe, v kolikor jih imate.

2)        Èe jih nimate lahko vzamete večje kose papirja, jih položite na dno avtomobila in karseda lepo zarišete robove tepiha. Vse skupaj pošljete po pošti. Kvaliteta izdelave bo ustrezala kvaliteti izreza.

3)       Se ogalsite v Logatcu in mi naredimo točko 2. V roku 30 min vam tepih tudi izdelamo (prihranek na poštnini). Poleg tega imate možnost izbire materiala, saj jih imamo na voljo preko 30 kom.

-----------------

Èe je kdo blizu, da bi šel mero vzet? Hvala. Ker moj XM nebo registriran do spomladi sam težko grem tja. Sam pa nebi meril ker lahko kaj zaj*ebem...

Slučajno če je kdo v bljižini.

http://www.konstill.com/avtomobilske_preproge.html

Imajo zanimivo ponudbo.

Ima kdo kakšno izkušnjo z omenjeno firmo?

touster

Jaz imam v XM originalne tepihe. Lahko izmerim, samo ti ne morem obljubit kdaj si bom cajt vzel, da to izmerim (čeprav ga imam plan spucat pred zimo). Samo te že prej opozorim da sem pri meritvah bolj "šlampast".

Xandrej

Aha original tepihe... Mislite da se dajo dobit glede na to, da se tepihi od C5 2001 letnika ne da dobit v 3D varijanti in sivi barvi...

Bomo vidli.

Xandrej

Danes sem 5 ur dol montiral vlečno kljuko! Vijaki so zarjaveli, zraven ne prideš, nohet imam plavi od udarca...

Vglaven sedaj zgleda tisto pravo.

Dobil je tudi šipko za olje novo ker je bila stara zlomljena.

zlikovski

Ja na teh šipkah z leti spoka ta plastika in več ni uporabna, nova stane se mi zdi da nekje 15€.

Zeko124

Citat od: Xandrej;60930Danes sem 5 ur dol montiral vlečno kljuko! Vijaki so zarjaveli, zraven ne prideš, nohet imam plavi od udarca...

Vglaven sedaj zgleda tisto pravo.

Dobil je tudi šipko za olje novo ker je bila stara zlomljena.

Potem si pa tak ko jaz, ga imam tudi, pa pride zadnjič bratranček na obisk, 1 leto star, pa mu kažem ribez v knjigi pa kaže na moj noht, češ da je iste barve hahaha :Hammer3::Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

perom

Xandrej,

jaz sem iz Logatca in sem pri Constilu nabavil tepihe iz blaga za mojga AX-a. Res so super, po letu in pol so še kot novi. XM-a nimam doma, sem pa namenjen it v kratkem k Binetu v Žiri na redni servis. Èe se da z njim zment, da posodi ali šenka tepih, ga bom vzel pri njemu in nesel tepih v Constil. Mojga AX-a mislem pa peljat na servis enkrat v novembru.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

Xandrej

Aha hvala. Saj sem se nekak odločil, da bom ko ga dam drugo leto na cesto pa ga bom peljal v logatec na izlet, da tam premerijo ter da vidim materijal v živo pa da pravo barvo določimo pa vse...

Hvala! Hvala! Hvala! :BigThumbs:

Xandrej

Noter bom dal 9000 spomladi!

psihopat100posto

Citat od: Xandrej;60961Noter bom dal 9000 spomladi!
pametno, na olju se ne splača šparat!:BigThumbs:
lp

gigo

Evo malce bolj podrobnih info od P.R. manualla. Zame je bila ta knjiga kot Biblija še zlasti ker haynes pokriva samo benze 2.0 in D12,25. Èe le moreš si jo nabavi al pa če si bom enkrat vzel čas in jo skeniral ( slabo verjetno). No, morda pa je že kdo na forumu našel kako naloženo na splet :) Se nikoli ne ve.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Mam haynesa od 3.0 za moj motor... Vse je narisano pa napisano v nemščini načeloma... Glede na to, da moja obvlada vse te tuje jezike nebo problema...