XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Takle je.Ni še ziher ampak vse kaže ,da ga bom moral prodat.2.5 TD EXCLUSIVE l.97,317000 prevoženih,redno vzdrževan,priložena dokumentacija.Moram še opravit velik servis pa bo tip top.Rje ni(več),blo je nekaj malega na vratih in pragu(samo površinsko),motor dela fenomenalno podvozje tudi.

Cena še ni določena povem pa naprej da avto ne bo za drobiž.

Prodal bom samo v primeru da finančno ne bom zvozil,to se bo pokazalo v naslednjem mesecu al dveh.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

No moram pohvalit prodajalca rez. delov v Koper se je potrudil in našla sva še original tepihe za XM-a ki jih lahko naročijo... Bravo!

Aja moj lepotec je na kemičnem čiščenju notranjosti. Danes pride domov, nato ga sestavimo do konca in zmaga...

Xandrej

No moj lepotec je prišel iz notranjega čiščenja... Sicer se je malo strop odlepil pa mi je tapetnik strop profi saniral in vrnil v prvotno stanje... En sedež se je malo zartrgal pa smo tudi sanirali se splih ne vidi kaj češ noter je kot nov!

Dobil original citroenove tepihe za XM-a stanejo slabih 28€ (tovarniški 70%) popust... Tudi pokrovček za tipkovnico je prišel tak, da noter je tipitopi... Samo še zlomljen hebl za dvgovanje hidravlike... To bom tudi saniral... Ali pa novega...

Sedaj so na vrsti malenkosti.

Zadnjič sem ščistil vodila strešnega okna, teče kot novo. Zdaj pa še vodila električnih šip... Spodaj ga bom dal nanovo še zaščitit prage ter celo podvozje (pozna kdo kakega mojstra)... Namazat vse tečaje, sanirat izpušni sistem poliranje in to je to... Avto bo kot nov. Na števcu pa 135 000 kilmetrov...

Aja včasih mi napiše ABS out of USE... Se pravi ima nekje kaki slabi stik ker včasih dela včasih pa ne... Ali kdo ve kje pes taco moli? Kaj še pa sproti...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

gigo

Citat od: Xandrej;75701No moj lepotec je prišel iz notranjega čiščenja... Sicer se je malo strop odlepil pa mi je tapetnik strop profi saniral in vrnil v prvotno stanje... En sedež se je malo zartrgal pa smo tudi sanirali se splih ne vidi kaj češ noter je kot nov!

Dobil original citroenove tepihe za XM-a stanejo slabih 28€ (tovarniški 70%) popust... Tudi pokrovček za tipkovnico je prišel tak, da noter je tipitopi... Samo še zlomljen hebl za dvgovanje hidravlike... To bom tudi saniral... Ali pa novega...

Sedaj so na vrsti malenkosti.

Zadnjič sem ščistil vodila strešnega okna, teče kot novo. Zdaj pa še vodila električnih šip... Spodaj ga bom dal nanovo še zaščitit prage ter celo podvozje (pozna kdo kakega mojstra)... Namazat vse tečaje, sanirat izpušni sistem poliranje in to je to... Avto bo kot nov. Na števcu pa 135 000 kilmetrov...

Aja včasih mi napiše ABS out of USE... Se pravi ima nekje kaki slabi stik ker včasih dela včasih pa ne... Ali kdo ve kje pes taco moli? Kaj še pa sproti...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Napis ABS Out of use se tudi pri meni pojavljal. Zlasti se mi je prižigal ob deževnih dneh. Domnevno naj bi bila žica katera gre v pesto. Govorim domnevno ker sem vse kable prečesal od pesta pa do računalnik pa še dan danes mi od dežja do dežja sveti.

Domnevno prvi kabel od spodaj gor.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gigo

Pocket Mechaninic pa pravi tako za V6 MK1...
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Gigo hvala ti najlepša... Bom malo probal... Ga bom vrgel spet en dan na kanal pa malo te kable probal... Mam pa še en senzor za ABS doma od xantije ki dela..

mirchi

od xantie na xm-a ne paše.

Tiki

Najbolje da narediš kot je naredil nekdo pri mojem avtu: Kabli pri senzorjih precvikani, računalnik odklopljen! Nikoli ne izpiše "ABS OUT OF USE", nobena lučka ne sveti... Deluje pa tudi ne! :breaking_pc:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Veloce

Citat od: Xandrej;75739Aha pol pa bom kable pregledal ker včasih dela pol pa kar napiše da je out of use... Sem ga zadnjič sprobal pa dela abs... Dokler ne napiše sporočila... Se pravin ekje je slabi kontakt... Bomo najdli kje pes taco moli...

Meni isto nagaja. Včasih dela, pa ne gori nobena lučka, včasih pa se non stop vžiga in vgaša, da gre že hudo na živce.

Po moje so kje kontakti slabi.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

fizika

Zdravo: Mirchi, zanima me kako je s prodajo tvojega dizeljaša, kaj praviš, zdej pa nujno kupujem avto, istrošena xantia mi je crknila(l.94) pa ne mislim metat niti centa ne več vanjo, zato me zanima ta prodaja, nekaj si omenjal tudi veliki servis, si opravil...? lp
Tadej

mirchi

Zgleda,da avto bo naprodaj.Velikega servisa še nisem naredil.Več info na 041967935

krtija

Zanima me, če si menjal tudi režo za zračenje prednje šipe. Imam eno novo doma, pa me zanima če je res tako težko to zamenjat.

Xandrej

Katero misliš? Èisto ono pri sprednjem steklu?

krtija

Ja tista pri steklu. Ponavadi majo vsi počeno.

superca13

Andrej, pozabil si še na četrti odličen XM, od kapitana :)
Ti imaš vrhunski avto, ki bo imel/ima originalne Xm leder sedeže in tapete, ne od nekega Hyundaja. Imaš popolni avto, ki postaja še popolnejši. Samo tak naprej Joža! :)
2.0 XM-ov in dizlov itak ne bo nikjer, ker so (cenzura). Edini pravi XM za ljubitelje je šestak, in takega so prvega predstavili narodu leta 1989. Poezija na kolesih :)