XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

A zato ge XM pod plahto ;) Sam feltne so pa u nulo - a  robovi so postruženi , pa polirani? Al se praske od robnikov da tud drgač rešt(zalit, pobrusit)?
Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Nič nebo kvak kvak... Bo mogoče enkrat Èe bo DS hočem imeti v nulo! Se pravi restavriranega v piko, da nerabim nič na njej delat... Enkrat... Hm... Xm bo še ostal... Še kar dooolllllggggooooooo

Glede feln:

Speskane, postružene, bobarvane, polakirane, (uteži) nalepljene...

:emot112:

psihopat100posto

XM-a pod plahto zakaj? raje ga registriraj pa se vozi z njim,pa C5-tko pod plahto.hehe

fizika

Pozdrav vsem: ker si res nisem opomogel od zadnjega slovesa XM-a, letos januarja, Vas lepo prosim če mi lahko kdo pomaga priti do novega XM-a, pač če se da novejši letnik. npr.od 98-2000, ker sem enostavno nor na ta tip avta in ne gre brez teh sanj, ko ga dobiš ti pač zleze pod kožo...mmm ja pa seveda če se da diesela, bencinar še vedno preveč popije...torej prosm kakršne koli info. o komerkoli ki bi želel prodati xm-a dizla novejšega letnika...hvala vsem...LP, tadej

psihopat100posto

na avto-netu maš 2.5TD-ja z dosti kilometri in brez napisane cene, pa preveri če je za kaj. Glede na tvoje želje pa ti jaz priporočam da malo pogledaš po tujih oglasnikih, ker pri nas jih enostavno novejših dobrih ni naprodaj, sploh pa ne za malo ceno. Novi model pa je od l.95 dalje, varijanta ti je tudi nakup bencinarja in predelava na avtoplin, če bi se rad poceni vozil.
lp

fizika

Zdravo: ja sem ga že preveril na avtonetu, tudi ceno poznam, u bistvu ga prodaja samo tistemu ki ga bo res čuval in nadaljeval njegov ponosni pohod, drugače pa ga kakemu slučajno klicočemu ne prodaja...jest sm meu tak avto, res delal z njim z vsem srcem, in ga čuval, zato bi ga lahko kupil! Edino pri temu 2.5 na avto netu me moti da ni limuzina in je karavan, ampak je pa zelo lepo ohranjen, ni kej. Ja sej maš tud prav, na plin, je kar zajetna investicija, ki se ti seveda povrne, ampak se mi gre za to da bi si denar bolj sposodil zgolj za avto, potem še registracija, pa mogoče še kaka malenkost, ki ti jo lastnik pove, pa si....hja prestiž košta, sej vem, ampak se najdejo tudi taki ki ta avto ne prodajajo z namenom zaslužka ampak zgolj za to da mogoče kaj zamenjajo in dajo naprej tistemu ki ga bo čuval...piši še kaj, bom vesel! lp

psihopat100posto

ja glej sej smo že predebatirali prevečkrat, če hočeš XM-a ki ga ni treba šraufat boš dal od 3 jurje dalje, če hočeš tiptop pa še več, če pa rad kaj sam porihtaš ali imaš kolege za to pa kupiš nekaj solidnega in čimbolj poceni in pol krpaš in voziš dokler gre(denarnica ali živci:)). Druge varijante ni, maš enga srebrnega lepega po slikah dizla na netu, samo je pač prva serija, tisti te ne zanima?
lp

fizika

no sej, sem pa mal gledal na mobile.de pa dobiš kar lepe dobre primerke spleh ne za drago ceno, pač pa je avto nekaterim že iz mode in ga prodajajo, no slišal sem da ga nemmoreš več uvažat ker kao ni EURO3 motor, mogoče ti kaj veš kako je s tem?  hvala lp T

dani77si

Fizika, sploh ni res da mora bit euro3 motor. zdaj se ne spomnim vendar je neka direktiva ki še dovoljuje uvoz in seveda registracijo.
A tist XM je pa karavan? to bi bilo pa direkt zame. mi je res pravi avto če je karavan. lahko ceno poveš če jo že veš? lahko tudi na PM.

Lovro

Robi Marzidovšek ima lepe XM-e, samo ne vem, če je kak dizel ali pa 2.0 bencinar - mogoče veš ti Andrej?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Mislim, da so vsi bencin,večina V6

Xandrej

Vsi so 3.0 V6... :BigThumbs:

mirchi

Vse kaže ,da bo naprodaj tudi moj 2.5 TD.Avto vsi poznate.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

fizika

OOOO, sem prav razumel g.Mirci prodaja svojega, ali ga boste?  No jaz ga še ne poznam, lahko kaj več info. lepo prosim!!! Hvala LP

fizika

Ja lepo prosm, da slučajno ne bo kakšne pomote iz prejšnega odstavka in napačne interpretacije!
Ker ste napisali, da bo šel v prodajo Vaš xm, (Mirchi) me pač zanima ta avto...