XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Ne veš, kaj zamujaš prjatu. Glih zdej sem pršu iz krajše vožnje. Majke mi, kakšen avto je to!
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Veloce me veseli da si odkril drugo plat življenja! ;)

Veloce

A tvojga si pol prodal?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

na žalost ja.
Saj čez čas bo prišel drugi če bo kaj keša.

fizika

Zdravo fantje: v znak spoštovanja se Vam moram malo oglasit in vam sporočit da svojga TCT l.93, na veliko žalost nimam več, dal sem ga v račun za nov avto ker nisem imel več denarja niti ne službe, ampak je še do konca januarja delal brezhibno...vam povem da se mi še danes toži po njem!  Na avto netu malo gledam za citroeni pa ni nobenega bi reko dobrega in ohranjenega dizla, ker zdaj pa ciljam samo na dizla! Lepo vas prosim če bilo kdo ve za kako dobro Xantio ali pa tudi ZX disel,(relativno poceni) naj mi prosim kaj posreduje, ker prisegam res samo na citroenčke. Sedaj imam OPEL astro karavan l.2000...in bi jo dal v račun...hvala vsem!!!  LP TADEJ

Xandrej

Evo XM je spet v delu... Gotove so alu felne pa gor so gume, nov akumulator sem dal, montirale bom še nov izpušni sistem pa je to to...

Lovro

Ma bo kot iz trgovine...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Lepše kot novo! :emot112:

psihopat100posto

ja pa te pridi še po leder notranjost v Prekmurje.:)
lp

Xandrej

Danes grem montirat gume pa nov akumulator potem pa bom videl če ga spravim do bljižnje pumpe, da ga skozi avtopralnico spustim...

Xandrej

Evo plan sem komaj danes izpolnil....

Lepotec me je lepo čakal ful prašen v garaži med družbo... DS-a pa CX-a...

Najprej sem ga z sposojenimi gumami zapeljal v pralnico kjer so ga temeljito skrtačili in osvežili kot je treba... Nato sem zamenjal felne...

Dela pa se bodo počasi nadaljevala več pa sproti....

Evo ga majstora! Na Hankook gumah! Celo so made in Hungary... ;)

psihopat100posto

super, samo tako naprej, a bojo tudi malo zatemnjene šipe kdaj v planu?
lp

Xandrej

Ne pri temu nič razen še malenkosti poštimam, pa tisto kaj je kaj polomljeno pa fertik... avspuhi pridejo sanirani pa je to to... V garažo pa pod plahto pa je... :BigThumbs:

Xandrej

Včeraj sem menjal kljuko pri sovoznikovem predalu ki jo e daroval TIKI-jev XM... Kot novo bi rekli. Vmes je prišel še Lovro z belo lepotico sta jo porihtala in gas dalje...

Mike666

Mislim da boš počasi odprl novo temo z naslovom "Moj ponos leta 2010"
Kjer bo nastopala Kvak kvak regica heheh:BigThumbs: