XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Imam zadnji lonec sam ni dober, ker bi blo treba ga flikat. Imam katalizator od ene druge V6-ke, kolektorje in cevi. Sredinskega sem uporabil na mojem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Rabim še če bi kje dobil sliko 2 one neke zvite...

Gigo... Thanks. Èe bom še kaj od tega iskal sva na liniji!

Xandrej

Evo komplet avspuhov je že v LJ ju3 pridejo do mene E-bay je spet se izkazal...

Vglavnem sedaj XM počiva svojo zimsko spanje. Ko bo lepše vreme ga selim v Lovrenc na toplo garažo in tam me bo čakal.

Sicer pa kdo je rekel, da v sloveniji ni lepih XM-ov? Vsi čakajo na nove kupce. Edino pri 2.0 je zadaj na boku treba malenkostnega popravila.

3.0 V6
3.0 V6
3.0 V6 24V

Veloce

Èigav je ta zelen lepotec?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

To je zaloga od Robija... Vsi so za prodat.

Veloce

Èakej malo. Ma tvoj je razbit zadaj? verjetno sem slabo temo spremljal.

Kakšen pa je ta zelen? V6? Ceno slučajno veš?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Èe imaš napisano. To so trije ki se prodajajo pri robiju.

Prvi je 3.0 V6 (poškodovan (že sanirano) drugi je 3.0 V6, zeleni pa 3.0 V6 24V...

Veloce

Na obeh prvih piše V6.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Nisem vedel, da ima Robi tudi XM-e...

Xandrej

Jao se oravičujem. tisti z poškodovanim zadnjim delom je tudi V6... S tem, da na drugi sliki je avtomatik in ima strešno okno še, tretji pa je V6 24V.

Ima robi vse kaj češ... Trenutno ima na zalogi 18 citroenov.

andraž

Vem za starodobnike in CX-e, edini XM za katerega sem vedel, je ta ki si ga kupil ti.

Veloce

Meni je par mesecev nazaj rekel, da ima tudi XM-e. Tale V6 24v bi me kar zanimal.....

.....ups, včeraj prodan.

Zanimivo, da mi je Robi odsvetoval V6 24v. povedal je isto, kot že večkrat slišano, da so problem odmične in oljne pumpe, ki ne dovajajo dovolj olja. Rekel je, da je imel enega, ki ga j elepo vozil in mu je začet klopotat, potem pa je pri naslednjemu lastniku ribnil.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Zato pa se bo držal le še lepe primere starega dobrega V6 12V.

:BigThumbs:

Veloce

Sej to je tudi nekako nakazal. 12v V6 je skoraj neuničljiv. Pa še 24v nima nekih blazno boljših performans, kot 12v. Navor ga malo rešuje.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

24v poščije 12v kdaj češ, mrzel al topel. Zadnji dober 24v  pa se itak ve kje se vozi! :)
lp