XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Evo felne sedaj peljam na drejanje...

Felne mi bojo zdrejali, da bojo kot original bile...

Hvala Mirchiju pa njegovemu prijatlu Jokecu... :BigThumbs:

Rezultat ko bojo fertik!

Ima pa Robi 2 prelepa oz. sanjska CX-a... En je GTI ena pa Turbo 2 oba kot iz trgovine! Sem oke tam pustil! :gimme_money:

dani77si

GTI je un prva serija? kolk hoče zanjga? kej veš?

Xandrej

Ne ta dva sta 2 serije... Ima pa še nekaj serij 1 najbolje da si prideš pogledat pa izbereš pa se zmeniš za ceno ker je Robi fajn ded...

fizika

čaw, ker sem tudil sam ljubitelj citroenskih limuzin, bi želel vidt ta dva CX-a, lepo prosm če lahk prašam kje se to nahajate, kje lahko vidm te zverine...hvala.

lp, TADEJ, xmTCT

dani77si

Citat od: fizika;63353čaw, ker sem tudil sam ljubitelj citroenskih limuzin, bi želel vidt ta dva CX-a, lepo prosm če lahk prašam kje se to nahajate, kje lahko vidm te zverine...hvala.

lp, TADEJ, xmTCT

http://www.monami.si/

vsi podatki..ampak drugega GTI-ja ni gor..pomoje da še ni tolk poštiman da bi ga robi sploh dal v prodajo..

Xandrej

Ta kije na sliki gor na monami turbo 2 je res za sline cedit...

Veloce

Jaz sem klical Robija in za GTI-ja 2 hoče 6.800€. Je pa v prvi barvi in menda najbolj ohranjen od vseh CX-ov, ki jih ima.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Evo še vedno polizdelek. Trenutno so bile pod stružnico. Sedaj pa le še jih razmastit, apdekat, šprickit, siva barva, ter prozoren lak čez pa so kot iz trgovine...

andraž

Vrhunsko opravljeno delo, res so oz. bodo kot nove iz trgovine.

Xandrej

Ja to so fantje iz Slovenske bistrice zrihtali. Mirchi pa njegov prijatelj Jokec sta me pelajala k majstru kih je naredil sanjsko!

Hvala dobrim ljudem!:BigThumbs:

psihopat100posto

kaj pokrove od vijakov si tudi zrihtal, al si pozabil?hehe
lp

P.S.moje felne pa grejo po novem letu v obdelavo.

Xandrej

Pkrovi so kot iz trgovine... Pa še plastični so! Lepo je naredil! :BigThumbs:

mirchi

Res je lepo naredil.Sem bil presenečen kak zgleda.:BigThumbs:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

Xandrej

100 čukov za vse skup... Glede na to da ride nova preko 300€ me bo to vseskup prišlo: Peskanje pa drejanje pa barva pa delo okoli 200€ vseskup je tak dobro ampak bojo pa kot nove!