XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Xandrej

Evo sanirat še moram izpušni sistem pa me zanima če ima kdo kake eze kje ali pa ga kdo ima doma ali pa kakokoli? Kupim.

mirchi

Mislim,da bo @mike vedel,Drugač pa avto Jelenko,Sl.Konjice.Zašvasat se ne da?Pa kateri del rabiš?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

srednji del komplet sem plačal predlani 320EUR, naročil pri teh http://www.avtodeli-markovic.si/, je pa proizvajalec Walker, ja pa čakal en mesec nanj.
lp

Xandrej

Vzel bom kateri del bom dobil, najbolj sedaj zadnji lonec drugo pa bomo sanirali. Lonce prodajajo na e bayu za 40€ pa ne pošiljajo v Slovenijo ker ne vem ker smo iz nevemkod banda!

dvorjan

Citat od: Xandrej;64415Vzel bom kateri del bom dobil, najbolj sedaj zadnji lonec drugo pa bomo sanirali. Lonce prodajajo na e bayu za 40€ pa ne pošiljajo v Slovenijo ker ne vem ker smo iz nevemkod banda!

A posiljajo v Avstrijo? Lahko kaj urediva ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Kateri del to rabiš morda ga imam?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

zlikovski

Meni se zdi, ko sem menjaval pred leti zadnji lonec na XM-mu so mo montirali walkerovega, pa sem plačal se mi zdi z delom vred ene 40-60€.

Xandrej

Ja sedaj so po 83€... Kar pa je polovico več od tega na e-bayu... Èe bi dobil bi vzel tadnji lonec pa še tisto sredinsko varijanto ko je na slikah...

Xandrej

najraje bi menjal kar 1,2,3 sklope pa fertik!

dvorjan

@Xandrej:
10€/kos imas postnino za Avstrijo. Lahko moji zlahti posljejo, pol pa ti do LJ pripeljem ob priliki (beri: cez en vikend ko bom sel tja ...).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Pokliči Mikea.Zadnjič sem mel 5 loncev v rokah!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

ja srednji koplet je 540EUR na servisu, tolko da se ve!hehe
lp

Xandrej

Sem naročil na e bayu zadnji lonec pa sredinski lonec.... Manjka mi še št 3 potem pa je to to... Kot novo pravijo... Dal pa bom 110€