XM "Superca"

Začel/a Xandrej, Oktober 10, 2009, 12:20:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

S takim alarmom ga pa ne rabiš zaklepat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Evo, še eden, ki muči te pse.:emot96:
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

franci

Citat od: Veloce;67866Evo, še eden, ki muči te pse.

Saj nisi ravno resno mislil s tem...:Hammer3:

Veloce

Malo heca, stari.:BigThumbs:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

15.7 s. -> Citroen XM V6 24 194 ch

15.9 s. -> Citroen XM V6 24 200 ch

16.3 s. -> Citroen XM V6 170 ch

Èasi na 402 metra recimo...

:BigThumbs:

Veloce

Cele pol sekunde pomeni kvečjemu dve dolžini avtomobila na celih 402 metra, kar dejansko ne pomeni nič. Od teh 200 konjev bi pričakoval večjo razliko v mejnih performansah, pa je ni. Seveda moramo gledat navor. Tu 24v zmaga. Treba je pogledat podatek od 80-120 v četrti in peti brzini. Tu bi bile razlike večje.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

stari ne bluzi.....!hehe
lp

Mike666

Citat od: Veloce;67878Cele pol sekunde pomeni kvečjemu dve dolžini avtomobila na celih 402 metra, kar dejansko ne pomeni nič. Od teh 200 konjev bi pričakoval večjo razliko v mejnih performansah, pa je ni. Seveda moramo gledat navor. Tu 24v zmaga. Treba je pogledat podatek od 80-120 v četrti in peti brzini. Tu bi bile razlike večje.

Moj pa je daljši od sosedovega pa se njegova ni sekirala.:BigThumbs::take_picture:

Veloce

A je zelo narobe, če malo podebatiramo o performansah?:argue1:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Citat od: Mike666;68052Moj pa je daljši od sosedovega pa se njegova ni sekirala.:BigThumbs::take_picture:

Èi je dobra soseda grem še jaz probat,do kod sežem.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gigo

Jaz pa imam širokega in dolgega in vas vse naščijem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Veloce

Citat od: gigo;68065Jaz pa imam širokega in dolgega in vas vse naščijem.

Kaj si ti tvojo makino že zrihtal?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

rok.si

Citat od: gigo;68065Jaz pa imam širokega in dolgega in vas vse naščijem.

Tudi brez viagre ? :D

gigo

@rok.si
Jaz sem bolj na kamilcah in rožmarinih. ;)

Moja Beštja je kao zrihtana. Ker sem jo zadnje čase zanemarjal ni hotela vžgati oz. se mi je spet spraznila baterija (zaradi moje malomarnosti). Ko sem jo s pomočjo kolegove 100Ah baterije hotel zalaufat smo odkrili, da imamo fuč štarter. Ker nimam nobene volje se v takem vremenu z njo ukvarjat leži pridno pokrita pod latnikom. Ko se otopli jo bom kaj povohal. Tony pravi, da ima en štarter, ki mi ga je pripravljen dat.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens