XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janii88

Ja mislim pa da je kakšen rele za 2stopnjo ventilatorja ker dela samo prva...govora je tudi o pečki...gretje dela normalno ni vonja po antifrisu in goveji juhci kot se mi je dogajalo pri xantii.

mirchi

Jaz bi temu dal dizla not,ce je pleh se dober.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

LukaKST

Citat od: superca13;205027Za tebe sprašujem, ti imaš plan uvažat:BigThumbs:

Rti pravi točno to ampak pazi, XM 1990 nima COC. COC je od 1993 ali celo 1995 dalje.

Hvala, sem mislil, da tudi ti kaj iščeš...=)

superca13

Nič več, dosta, 2 največji citroenovi polomiji pri hiši sta čist dovolj haha

LukaKST

rsm23

En predstavnik druge serije, letnik 2000 z ES9J4 motorjem, z ročnim menjalnikom (kar je redko) in 45kkm se je pojavil v Franciji: http://www.leboncoin.fr/vi/837137786.htm

ModelJT

Sam da zlato dvignem pa grem tja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rsm23

Jap...cena je visoka, je pa res da prav ogromno takih (ES9J4 in kvačkalica) ni. V letu 2000 je bilo takih narejenih nekaj čez 300. Vsega skupaj pa je teh ES9J4 s kvačkalico bilo narejenih 3444, avtomatikov pa 5287.

Dobit se da tudi takega za 14 jurjev: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=204641038&sortOption.sortOrder=ASCENDING&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&isSearchRequest=true&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=27&pageNumber=4

rsm23

psihopat100posto

ti se voziš kaj sploh z njim?

Čojko

Ta je še oni iz prve serije, meni ta lepši. Pa zelo malo kilometrov. Glede na sorazmerno visoko ceno je morda res v zelo dobrem stanju.

žabec

Citat od: Èojko;209010Ta je še oni iz prve serije, meni ta lepši. Pa zelo malo kilometrov. Glede na sorazmerno visoko ceno je morda res v zelo dobrem stanju.

Ali ni to tisti tip motorja, ki je zelo rad zaribal zadnja dva cilindra pri požarni steni?
Samo ena boginja je prava !

superca13

Jaz sem ga šel gledat. Za moja pričakovanja(ki so pač med zmernim in visokim) ni bil primeren sploh.
Je pa ORGA Number tak, da naj bi imel že vse popravke glede motorja.
Ampak ta motor tudi ni nek biser., prej minus kot plus.
Èojko...ta je že spet neka vmesna varianta med S1 in S2...luči so že S2, hidraktiva je še vedno S1, armaturka stara...

Dobra osnova pa je.
Za kaj več pa je najbolje, da si ga gre zainteresirani sam temeljito pogledat(ne mene spraševat :-))

zlikovski

Nikjer ga ne oglašujem še, pa tudi se mi neda obadat s tem, ker bi vsi radi kot je že znano rabljeni avto imeli kot iz salona, ga bojo pomojem maðari peljali, sile nimam.
Je pa avto v dobrem stanju, kakšne malenkosti so za porihtat nič drastičnega, tolko da je delo, edino mogoče čez čas če se menja sklopka ker je še prva gor.
Nostranjost sedeži so pa v odličnem stanju, ker so bile vedno gor prevleke.
Tu pa tam kakšne lepotne napake na karoseriji, ker sem sam doma saniral barvo.
Mašina je tipitop, podvozje brez rje, edino na pragi se vidi kakšna malenkost rje.
Skratka če se malenkosti porihtajo je super voz, ali pa kak dontor za dele.
Zimske gume praktično nove gor.
ÈE črto potegnem so skoraj gume tolko vredne.
je pa prva serija 2.0i 91 letnik osnovna oprema.

psihopat100posto

zliko kak si jutri kaj fraj, bi prišel malo pogledat to tvojo makino.
lp

P.S.beli je delovni stroj, če bi mel jurja viška ........