XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

A ni to ta avto k se je pred časom prodajal na a.netu, pod opombami pa je pisalo: Dobesedno: avto je totalno v kurcu, optično še OK ampak mehanika zelo slaba. Primeren samo za dele. ??
Meni zgleda isti avto. Vidim, da mu še najmanj zadnji lonec manjka...
Malenkosti za XM res koštajo tolko da te zvije. Bolje dat malo več za boljšega XM-a.
Razen, če imaš doma dele :)

Veloce

Citat od: fizika;97095Oooo dragi citroenarji, kaj pravte na tegale V6 s primorske, takoj jutr ga pokličem in povprašam če je lepotec vsaj dokaj normalno vozen, ker mislm da ga bom kar vzel, tiste notranje stvari že poštimaš, ampak motor je pa važn...pišem pa zato ker je spet en V6 z nizko ceno in upam da vozen, da ga potem sam rihtam...res si ga prav želim...lp

Da ne boš na koncu prišel na ceno mojega.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

GSclub

@fizika, na koncu te vsekakor bistveno ceneje pride avto, ki je že v osnovi boljši, čeprav dražji. a nisi ravno ti že enega XM in eno xantio dal vstran, ker bi bilo preveč stroškov z njima?

Zeko124

@Superca, meni se isto zdi znan, si pa malo falil, pisalo je dobesedno: "avto je zje*an v nulo, karoserijsko je ok, tehnično pa ne več, tako da je avto primeren za rezervne dele" . Seveda, če je to ta.

Pa še star pregovor, ki še kako drži: "nisem tako bogat, da bi poceni kupoval".
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Raje kupi voznega XM-a in da je porihtan, kajti drugače boš zgubil voljo ga za porihtat, pa še določene dele se neda dobit, edino odpad, pa še to je vprašanje kak je, pa še ogromno denarja boš vrgel vanj, tu deli niso poceni. Dvomim da imaš kakšno direktorsko plačo, drugače bi gledal kakšen nov C5 :)
Ne kot mi da krpamo te starčke.

fizika

JA sej vem, imate popolnoma prav, ja mel sem TCT-ja, pa ni bilo toliko za zmetat vanj, pač kot se za star avto spodobi malo več vzdrževanja, tud Xantio sm meu pa me je tip nategnu da je uredu motor, nazadnje pa je puščala voda nekje z notranjosti... uglavne ne morem si pomagat čist sem zaljubljen v XM-e in iščem enga, ki bi bil relativno poceni pa ni nujno zdaj samo dober letnik ampak da sta hidravlika in motor še v voznem stanju...drugač pa ja imam nekak smolo, mogoče bi se tudi tu preveč hitro zaletel v nakup...

GSclub

od citroDSa je zgledal prav odličen. kak mesec ali dva nazaj. se je prodal?

Zeko124

Citat od: GSclub;97158od citroDSa je zgledal prav odličen. kak mesec ali dva nazaj. se je prodal?

To sva se tudi s Tikijem danes spraševala... Tikijev Break bo kmalu spet plaval, no nekaj malega zaslug si tudi jaz vzamem za to ;P :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

CitroDS

Še je naprodaj. Èe koga zanima se lahko zmenimo.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Tiki

@Fizika: Kje si pa bil ko sem jaz do sedaj prodajal voznega, izpravnega, registriranega, z letno vinjeto breaka za 350€???

P.s. Sedaj ni več naprodaj ker sem dal 19ko od hiše... gre nazaj v boj z našimi (in tujimi) cestami =)

Lp Tiki
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

fizika

Èaw, ja lepo od Vas, samo nočem breaka, hočem pač šestaka limuzino...

Lovro

Kaj pa če greš v Maribor pogledati tegale (slika je spodaj pod CX-om):

http://www.monami.si/index.php?id=9
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Robijev je sigurno good.

Veloce

Monami je na zadnje hotel skoraj 3 jurje za tistega bordo.

Imam večje slike, ki mi jih je poslal. Fizika, če te zanima, mi pošlji mail.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

CitroDS

Ne se hecat no prosm.... potem je moj 5jurjev vreden.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink: