Elektro Citroen AX

Začel/a visar, September 10, 2009, 02:15:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

visar

ja tud radijo je notr vendar tak da čim manj pokur ...
@2sv seveda kar povej pa še kakšno sliko mu pokaži. Po tistih koncih pa verjetno ne bom kaj hodil saj sem že v osnovi predvidel krajši doseg. Za kakšne večje razdalje je C5.

Predvidoma je naslednji teden homologacija potem pa kaj več o dejanskih številkah.
______/\\______
______/\\______

2sv

saj ga sproti obveščam kako kaj napreduje njegov bivši avto in je zelo navdušen nad njim mal mu delam lušte z njim   ha.ha.ha  lp.

2sv

zdravo kako kaj napreduje projekt a si šel na homologacijo? kako je šlo so kaj komlicirali?
  lp.

visar

Pozdravljen

Ja na homologacijo sem že šel in zaenkrat kaže vse OK, sedaj le še čakam na papir da mi ga pošljejo. Ostalo pa je itak samo še formalnost.

Do sedaj sem z zelekotom naredil že 80 km. Vtisi so zelo obetajoči in vse kaže na to da so podatki iz teorije obveljali tudi v praksi.
______/\\______
______/\\______

2sv

čestitke z moje strani:BigThumbs::BigThumbs:  in veliko srečno  prevoženih kilometrov  lp.tisto za pir pa še velja saj l se :emot112:ahko tudi z c5  pripelješ

visar

naj sporocim da je projekt koncan, 26.1 sem imel ogled na LPP in danes sem dobil homologacijske papirje.
sedaj čakam le na malo lepše vreme in ga registriram.

LP
______/\\______
______/\\______

janez

Kaj naj rečem... VSE ÈESTITKE!

2sv

čestitke čestitke čestitke kapo dol  pa LP.:BigThumbs::BigThumbs:

gigo

Bravo. Zdej pa sam še povej kje in kolko piv prpeljemo ker so oči in fotoaparati že na čakanju. :)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

visar

ja res je takšno stvar je treba s CO2 zalit (pa ne tistim k je v radenski).
Vsekakor se bomo videli (za slike pa čakam le še nalepke da bo vtis popolen).
V soboto ga mislim registrirati potem pa kadarkoli samo povej.
______/\\______
______/\\______

andraž

Bravo! Za domovino z elektriko naprej!

gregor

BRAVO!!!!
Tudi za homologacijo!
Vse drugo si še nekak znam predstavljat, ko začnem o birokraciji razmišljat, me pa mine.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Gox

Èestitke za uspešno izveden projekt :emot112:

Zdaj pa čakamo še slike, video, poročilo :-)  kako se avto obnese v praksi ...

ob priliki pa morem videt elektro Ax-a v živo :-)

Lp
Goran

Lovro

Še enkrat - res vsaka ti čast! BRAVO!!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

visar

hvala seveda se bomo videli...
Prvi vtisi so zelo pozitivni in ima že 150km.
______/\\______
______/\\______