Moja pomaranča

Začel/a pubi2cv, Avgust 10, 2009, 07:40:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

2sv

Citat od: pubi2cv;68901Koga je škoda ?!?
maharija na posnetku haloooooo:funny34d:

pubi2cv

Kak posnetek ?!? Meni na tem linku odpre stran od Wikipedie

2sv

Citat od: Xandrej;68871malo off

En oranžen mehari manj pri 1:12 se začne...

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=60324
men odpre in se tudi  mehari vidi pri 1:12

Mike666

Citat od: pubi2cv;69014Kak posnetek ?!? Meni na tem linku odpre stran od Wikipedie

Pubi to pa zato ker maš računalnik iz pantiveka.:BigThumbs:

Zeko124

Citat od: Mike666;69055Pubi to pa zato ker maš računalnik iz pantiveka.:BigThumbs:

Paleolitik :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pubi2cv

Fantje....dvoprocesorska mašina z 8Gb RAMA in ta hudo Quadro pa ni lih mašina iz pamtiveka....

janez

Pubi ne se sekirat , ni kaj videt... razen enga oranžnega meharija, ki zleti dol v prepad in se rasuje...

pubi2cv

Eh, to pa tak boljš da ne vidim. Glede na to, da je moj oranžen, bi me lahko še ponoč mora tlačila

2sv

Citat od: pubi2cv;69077Eh, to pa tak boljš da ne vidim. Glede na to, da je moj oranžen, bi me lahko še ponoč mora tlačila            
:funny34d:ha.ha.ha.ha....:

pubi2cv

Zaradi recesije bo zgleda morala pomaranča od hiše..zatorej naj navedem nekaj glavnih lastnosti:

- Vozilo je SLO (Smrtnik) mehari
- Izdelan na podvozju AMI 8, l. 1971
- Dodatno trda streha (možna demontaža)
- Rolbar
- Imel je slab motor, zato sem ga zamenjal. Zdaj je noter na novo predihtan motor, nove platine itd. Zamenjal sem tudi sklopko. Skratka tako kot je treba.
- Plastika je v dobrem stanju - brez razpok itd. Lansko leto na novo prebarvan.

Kaj je za zrihtat:
- Repi od šasije so za pošvasat
- Amortizerji so potrebni menjave
- malo bi se bilo treba poigrat z elektriko (nekje pod števcem menda slaba masa) in še mogoče kaka malenkost, skratka, treba je vložit vanj nekaj časa in volje, denarja pa ne veliko.

V splošnem je v dobrem stanju, torej pali-vozi. Na njem so platišča od GS-a, priporočam zamenjavo za platišča od A serije, ker ta na ovinkih nekaj ribsajo....
Ima že dolga leta certifikat starodobnika pri SVAMZ (št. 601).
Lastnik sem jaz.

Èe pride kdo s šopom zelencev, je cena 3000€ in je stabilna. Brez glihanja torej. Zaenkrat ga ponujam samo tukaj. Èe koga zanima, sem na 041 523-850.
Èe ne gre za tak denar zdaj, bo šel v prodajo drugo leto zrihtan in po bistveno višji ceni. Bom ob priliki dal gor kako sliko.

LP

P.S. Tale tekst bom objavil še med oglasi. Èe ni prav, da se duplira, pa me naj odmin opozori in bom tule zbrisal in pustil samo med oglasi.

pubi2cv

Klinc pa recesija, sem se premislil, kar doma bo ostal. Bom rajš še kak nadstrešek pozidal....

No, takle je zdej videt....mal ga pa še morem ušminkat

gule

To je prava makina...ne prodajat, če le moreš...

A.T.K

Dobra odločitev!!
Se kako sončno soboto odloči it z njim na rodno grudo..na osrčje Kozjaka, kjer bo ,roditelj, vozila z veseljem razkazal še kak domač izum( ,kopija meharija z električno gnanim zadnjim pogonom, Ami 6 break, traktor 2cv, domača elektrarna..)
Mogoče se celska mati pa Laura spomnita vožnje petnajstih ljudi na hud plac kostanjevega piknika z 2cv ,gigerlom,
lp

pubi2cv

Aleš, a ti poznaš avtorja tega Meharija potemtakem ? Ker se vidi, da je bil ob svojem času ful picajzlersko narejen, je nekdo vanj dosti truda vložil. Potem pa so ga z leti malo zapostavili, tak da zdaj rabi mal moje nežne roke, da se povrne v svoje najboljše cajte....