Moja pomaranča

Začel/a pubi2cv, Avgust 10, 2009, 07:40:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Kapo dol tudi z moje strani.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Včeraj sem bil pri Pubiju na ogledu... Presneto lep avto. Bravo še enkrat.

pubi2cv

Keža, hvala za ogled in komentarje. Škoda, ko ni kaj za švasat....hehe, sama plastika.
Lepo se vidi en kup krame, ki sva jo zvlekla ven iz avta: Mali miljon enih tepihov, prevlek, tapecirung in krame kar tako. Poleg je še nekaj novih (!) rezervnih delov (zavorni cilindri, dvojne platine, kondenzator, zavorni disk, filter za olje...pa še kaj bi se našlo).
Ko ga malo očistim in popravim osnovne felerje, pa naredim en foto-session. Do zdej sem imel preveč "laufarije", pa nisem naredil še niti ene fotke. Dobro, da je Keža slikal....:BigThumbs:

Zeko124

Èestitke, tudi barva je prav posrečena, sama ohranjenost pa očitno še bolj... Kapo dol!! :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Pubi2cv,
čestitke in kapo dol!:emot112: Dober mehari pa še s trdo streho. Takega se pa menda nihče ne bi branil.
Z veseljem v prihodnosti pričakujemo še obljubljene slike. Poleg tega bi bilo tudi zanimivo, če nam (tistim, ki nismo na tekočem) pojasniš dve veliki neznanki:
- kje in kako se izvoha taka redka stvar
- kakšna je cena ali to ni za v javnost.

Pa veliko užitkov s kamelo - baje mehari pomeni kamela :-)

LP
Lep pozdrav!

garac

aja, 2 vprašanji, najbrž je poliesterki, ni ABS plastika? Kaj ti piše v prometni, kateri model?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Ja, poliesterski je. Registriran je kot Mehari-Ami8.

pubi2cv

Včeraj še nekaj čiščenja-dezinfekcije. Prejšnji lastnik(i) so bili očitno ljubitelji dišečih smrekic. Po avtu je bilo navešenih cel kup, lociral sem jih še pod sedeži, za sedeži, pod tepihi, pod enim slojem tapecirunge (!).....skupaj kakih 15 komadov....hehehe. Prišraufal sem še  alternator, zavaroval akumulator in zamenjal cev za dovod goriva od pumpe do frgazerja. Èasa ni veliko, ampak tu pa tam kako malenkost pa postorim. Dost mu še manjka, da bo po mojem okusu....no pa saj se ne mudi. Zaenkrat mi je najbolj važno, da je vozen, registriran in da služi svojemu namenu....

pubi2cv

Citat od: dyfan;56436Pubi2cv,
čestitke in kapo dol!:emot112: Dober mehari pa še s trdo streho. Takega se pa menda nihče ne bi branil.
Z veseljem v prihodnosti pričakujemo še obljubljene slike. Poleg tega bi bilo tudi zanimivo, če nam (tistim, ki nismo na tekočem) pojasniš dve veliki neznanki:
- kje in kako se izvoha taka redka stvar
- kakšna je cena ali to ni za v javnost.

Pa veliko užitkov s kamelo - baje mehari pomeni kamela :-)

LP

-Kje in kako se ga izvoha: Zgolj golo naključje. Pravzaprav je on našel mene....doma !
-Cena je bila (za meharija) ugodna, sploh če primerjaš za koliko se prodajajo na net-u.... Bo pa seveda še treba nekaj dat nanj. No, pa to je tako ali tako normalno pri nakupu vozila A-serije, ane....

pubi2cv

Prišel je čas za nekatere posege na mojem plastičnem zakladu....v soboto gre vanj druga - na frišno predihtana mašinca. Glede na to, da bo vsak čas registracija, bo deležen še kakega posega na področju zavor, amortizerjev in še kaj. Vsekakor moram zamenjat tudi kolesa, ker so gor od GS-a in niso primerna za ta stroj. Gor bodo šla lepo kolesa od Spaka z zimskimi gumami, pa bo.....
Keža & Pubi saturday action

GSclub

če koles od GS ne rabiš, me zanimajo.

pubi2cv

Ja, ko jih zamenjam bodo šla v prodajo.
Prvi kupec najbojši kupec, pravijo.
Kolesa so lepa, brez poškob, skratka BP.

Ponudbe sprejemam na ZS ali pubi2cv@gmail.si

:AngelPray:

pubi2cv

Mašinca predihtana in zamenjana. Nove platine, kondenzator, olje in filter, svečke, porihtane glave....itd. Cel dan sva delala ko butla.
Mehari gre zdej več kot 80...hehe.
O poti domov pa še kako besedo naslednjič. Zaenkrat naj samo povem, da včasih kaka neobičajna stvar na neobičajnem mestu lahko ima pomembno vlogo. Se sliši zapleteno ? Mogoče. Več naslednjič....

janez

Ja več naslednjič, zdajle pa par slik ...