Moja pomaranča

Začel/a pubi2cv, Avgust 10, 2009, 07:40:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

3. slika.
Aaaaaaaa obril se si. Kak si pa zaj lepi. Zaj pa več nisi kosmatinko!

janez

Hja zdaj me je pa sam nos. Èe imam brado se vsaj mal skrije...

Zeko124

Hahaha, Mike... Ja, oni na 3. sliki je res nekaj hudo Kežatu podoben. Moram rečt da res bolje izgledaš z brado (: ... No evo, Keža, ene takele slike, jaz pričakujem da bodo na tvoji strani, sem že zadnjič nekaj omenil... Si pa ko en raper, sam bi moral pisat ono NY na tvoji kapi hehehe =)))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

No viš zakaj jaz sebe ne slikam , pol se pa raja norca dela...

Zeko124

Citat od: janez;62584No viš zakaj jaz sebe ne slikam , pol se pa raja norca dela...

Ma Keža, no, vzemi vse skup kot štos, jaz se ne delam norca ... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

K je glih taka tema.
Enkrat je bil en jingl na RŠ-u k je šel nekako takole: "Mi se ne delamo norca, mi norci smo!!"
In jest sm za.

pubi2cv

No, ker mi je prejšnji teden, ko sem se ves vesel z predihtanim motorčkom vračal iz Konjic domov, strgalo zajlo za sklopko, pa posledično zaradi zvite zihrunge na potisnem ležaju tiščalo vilce v potisno ploščo in tako poslalo dotično potisno ploščo v potisnoplatna nebesa.....sem imel ta vikend spet mašino na luftu....ekipa enaka, lokacija pa druga. Tokrat pri meni.
Torej.....Pomaranča je spet v enem kosu, vse lepo zrihtano in sestavljeno, ampak ne more nikamor, ker nimam primerne zajle.

Zdej pa vprašanje: Kateri citrostroj ima zajlo, ki zgleda kot Spačkova (ali Ami, dijana....), le da je občutno daljša (recimo, da vsaj 10 cm od najdaljše zajle A-serije ) ?!?
Any Idea ?

garac

Bu? Vem,da je spačkova daljša od dianine, ali kako že? Identični pač nista.
Mislim, da obstaja en tip, ki dela zajle, bom u3 povprašal.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

No Pubi je vse lepo povedal, jaz pa še par slik gor dam...

mirchi

Zdaj pa spet na brzino....
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

vinotoc

Pubi, našel sem tole:
http://www.vpc-bovden.si/
Pa še agromehanične trgovine. kakšna zajla od Laverde ali BCS bi se dala prirediti.
Pa še vprašanje: kako imaš tako daleč kuplongo od pedalov? Meni paše od Dyane, sem jo na pomlad menjal.
LP jernej.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

pubi2cv

Hvala, sem že našel tegale proizvajalca. Bom verjetno dal novo naredit, pa bo.

Ja, tisti ki je mojega Meharija skupaj dajal, je zadevo tam pri pedalu izvedel malo drugače: Proti pedalu vstopa zajla v horizontalni smeri in višje, kot je pri ostalih modelih. Zato mora zajla narediti en "ovinek" in je posledično malo daljša......Očitno se mu je izšlo z neko drugo citroenovo zajlo. Imam doma eno od Xantie, pa lahko s tisto probam, hehe.....

pubi2cv

Kdor išče, ta najde, pravijo. Sem šel včeraj malo razkopavat po podstrešju in - glej ga zlomka - tam je v vsej svoji lepoti ležala skoraj nova zajla, ki ustreza vsem mojim kriterijem. Le da je še nekoliko daljša. Kar mi je všeč, saj jo zdaj lahko speljem na ovinek z večjim radiusom in lepše teče.
Sicer ne vem od česa je, ampak na sumu imam GS-a, ker so v tisti škatli, kjer sem našel zajlo, ležale tudi neke drobnarije od GS-a in od superce.....
Bogsigavedi. Sploh pa ni važno, samo da paše...hehe :BigThumbs:

Xandrej

2sv