Gasilski HY

Začel/a andraž, Julij 20, 2009, 09:16:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Hudo. Danes sem bil pri Robiju Marzidovšku, pravkar je iz Francije pripeljal Pujsa gasilca. Avto je noro dobro ohranjen, komleten in originalen, letnik 1973. Iz tovarne je prišel klasično siv, potem pa so ga kupili neki francoski gasilci, ga pobarvali v rdečo, dodali modro luč na streho, zraven pritrdili leseno lestev in bolj kot ne imeli zgolj v garaži. Avto je vrhunski, nikjer rje, vsa kritična mesta na spojih pločevine so super, pravtako spodaj. Gume so original Michelin, motor z 80000 km prede, pravo nasprotje večini slovenskih pujsov. Je rahlo podaljšana izvedba, za zadnjimi kolesi ga je za cca. 50 cm več. Skratka, poslastica za ljubitelje Pujsov. Slik nimam, mi pa bo Robi kakšno poslal, pa jo nalimam gor. Lahko pa kdo iz MB gre na križišče Engelsove in malo poslika... :take_picture:

Xandrej

Ja prelep je! Svetoven je! Za pojest je! Res... :emot112:

Pa še plavo luč ma gor...

andraž

Gox

Lep je res :BigThumbs:

Lp
Goran

2sv

kako je pa izvedu zanjega in koliko ga je stal pripeljan v slo. če ni skrivnost res je lep
:emot112::emot112:

sušo

Sploh ni panike da bi zmankal primerkov.
Zmer se bo še najdu kak tak iz fabrike direkt.
Èeprav se mi zdi da je tole zvijača. Èe mal bolš pogledaš se vidi da je maketa v merilu 1:18 ............

andraž

Mislim, da ima v Franciji in na Nizozemskem prijatelje, ki mu poiščejo primeren avto ali pa ga gredo celo pogledat. Glede na njegovo dolgoletno ljubiteljstvo je to popolnoma normalno, da poznaš podobne somišljenike po celi citroenarski evropi. Sicer pa so na internetu klubi ljubiteljev Citroenov in se ttudi tam pojavljajo mali oglasi. Tak HY je sigurno vreden konkretno čez 10000 Eur.

dejvis

Lep primerk, danes sem ga vido v živo.  Zanima me kolikšna bo cena, če bo šel v nadalno prodajo. Na njegovi strani še nima nič objavleno.

andraž

Ta HY je pripeljal za znanega kupca.

pubi2cv

Sline mi tečejo po tipkovnici

Zeko124

Lep HY, ni kaj...

@ Andraž, a misliš da ga bomo videvali po kakih srečanjih? Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Ne verjemem, kolikor vem bo služil za druge namene.

dani77si

Citat od: andraž;55621Ne verjemem, kolikor vem bo služil za druge namene.

najbrž ne za dele :emot160:

garac

Reklamni? Kafana? Avtodom?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Citat od: pubi2cv;55608Sline mi tečejo po tipkovnici

Pubi zbriši se. Meni je naredlo stik zarad tega.