Gasilski HY

Začel/a andraž, Julij 20, 2009, 09:16:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Baje potujoča trgovina. Ga je kar škoda za kaj takega.

garac

uf, res škoda, pri švabih se prodaja en že predelan v trgovino, tega bi moral pustit kot je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Tale gasilec bi bil idealen za avtodom, zunanjost pa bi pustil popolnoma nespremenjeno.

Na LPP bi se poskušal dogovoriti, da bi pač pobral vsa čreva iz tiste modre luči, da se je ne bi dalo več vklapljati (pri nas so prepovedane), ostal bi torej le zunanji del luči brez žarnic in rotacijskega mehanizma, kar pa se itak skoraj ne bi videlo in pujsek bi izgledal naravnost imenitno.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Točno tako si je Robi zamislil zadevo, če bi bil pujs njegov. Na zunaj ostane tak kot je, noter se pa samo vgradi na stranico zložljiv pograd, pa je super avtodom. Ga je res škoda predelovati, ker je enkraten.

Zeko124

Ah, potujoča trgovina... Za kaj takega kupiš navadnega, pa ga prerihtaš, "jaka fora" enga special predelovat!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Veloce

Tudi Jaguar zraven ni švoh. Drugače pa prelep "pujs".:BigThumbs:
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Kako lahko sploh opaziš Jaguarja, če je Pujs na sliki. Jaz sem "limal" te slike gor, pa se ne spomnim nobenega Jaguarja...

Xandrej

Evo to je nastalo čisto po naročilu kupca! Potujoča prodajalna! Ta je bil prej oni gasilski!

garac

Krvoskrunstvo, uničenje kulturne dediščine, francozisigurno jočejo za njim:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Prej je bil Pujs Pujs. Tole pa ni ravno nekaj... Èe bi bil neke normalne barve, bi še šlo. Vendar naročilo kupca je kakršno pač je...

janez

...zdaj pa še samo eno tablo gor..."potujoči kebab" ...pa ogromn zvočnik da špila kravjo muziko in po prodajni uspeh leta. Pa plastična smrečka z lučkami na armaturki za novo leto...

Mater smo žleht...

Gox

Sam je blo škoda predelat gasilskega :Hammer3:

Raje bi kakega navadnega poiskali pa predelali ...prav škoda ga je blo :-(

Lp
Goran

andraž

Žleht nismo, smo realni. Èe imaš Citroena nisi žleht. :BigThumbs:

Xandrej

Izrecno so hoteli tega, robi je hotel drugega pripeljat pa tistega predelat, ampak je naročnik vstrajal pri tem... Kaj češ. Stranka ima vedno prav!

Zeko124

Citat od: janez;62018...zdaj pa še samo eno tablo gor..."potujoči kebab" ...pa ogromn zvočnik da špila kravjo muziko in po prodajni uspeh leta. Pa plastična smrečka z lučkami na armaturki za novo leto...

Mater smo žleht...

Tako kot pravi Andraž, smo le realni... Sem 100% da bi z rdečo barvo privabil več strank kot z zeleno... A kaj češ, stranka je stranka :Paint-Angry:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si