Picasso Styling

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 10:08:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Ta Francoz pa je dobro zatemnil Picassoja.

lee

Lep pozdrav! Rad bi le vprašal glede ET-ja pri 17" platiščih za picassa.

Hec je v tem da imam 17" platišča za očetovega picassa vendar zadaj "drgne". Upam da so krive le dimenzije gum 225/50 R17 ET 15. (gume so pac take kot so, ker sem jih dobil zraven)

P.S. Ko bodo platisca na avtu ga slikam ter objavim foto.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

lee

jap. drgne na notranji strani.

(v vednost v naprej povem da bodo naslednje gume dimenzij 215/45 po vsej vrjetnosti)

aygo

Ustrezna dimenzija gum je 205/45 R17, ET 15 je uredu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Preširoke gume! :BigThumbs: 225 a ta picasso se še sploh premika?

lee

Ponavljam... te gume so ze bile na platiscih ko sem jih kupil.
Danes sem za hec probal "obuti" picassa na te 17ke in se je izkazalo da drgne zadaj na notranji strani. Strah me je samo da kaj ne stima z ET-jem (ET je 16 ne 15 kot sem prej navedel), ker potem bi bil seveda nesmisel kupovati nove gume na koncu pa bi se izkazalo da ET ni pravi. Dimenzija gum se bo zamenjala na omenjeno 215/45.
@Xandrej mogoce ves ET tistih platisc crnega picassa iz prve strani? :D

hvala vsem =)

Xandrej

Med 15 in 16 ET je 1mm razlike in ET je tukaj idealen! Kupi gume kot smo ti rekli pa nebo nič drgnilo... Jaz imam na 18 col felni ki je 18x7J 215 45 R18...

lee

evo fantje in dekleta par slik picassa z novo obutvijo tako kot sem oblubu :)

se oproscam za kakovost slik ker so slikane s telefonom... no pa se avto ni spucan :P

lee

Aja pa se to... bi ga bilo potrebno spredaj se spustiti za kaksna 2 cm kajne? ^^

tomko030

Lih dons sm te vidu v Škofji Loki:emot112: in občudoval tvoje feltne:take_picture:. Vidim pa, da nisem jaz edini, ki ima spodnji del -rob pragov malo pokrivljen in zmečkan :Hammer3:.

seba

tomko030

Tale pa seka... lep. Tale bullbar odbijač zažiga.

skorc

Moje skromno mnenje; Ni mi všeč, to je le moje mnenje...

hadei

Nekaj je na njem preveč. Definitivno pa tista ptičurina na haubi.
[SIGPIC][/SIGPIC]