Picasso Styling

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 10:08:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

hadei se podpišem, morda cts-ovci preveč vsiljujete svoj pogled na avtomobilsko lepoto ostalim, pa? niso vsi prista?i 17+colskih plati?? in spu?ženih avtov, nekateri vozijo citroene zaradi udobja, drugi ker so poceni, tretji...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

neyc

cts-ovci nič ne vsiljujujemo.. tak pa? je... pračaj kogar koli ki je v tem...

peter skala

ravno to o puščanju svobodnega mi?lenja,mi je bila ena od najboljših stvari na srečanju citroenarjev ki mi je ostala v spominu.

bilo je dosti zajebancije okoli avtov in lastnikov ,ampak nih?e niti enkrat ni rekel,?uj zakaj pa tega ali onega nisi tako naredil.

ravno ta neobremenjenost z samo svojim pogledom,ki je edini pravilen mi je bila všeč.vsak po svoje po zmočnostih,okusih potrebah ampak ?e vedno pripadni vrsti homus citroenus.

pa ?e brez podcenjevanja ali pa duvanja.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

hadei

Da vrnem temo v prvotno smer.......
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

....in ?e nekaj dodatne opreme s katero lahko opti?no stunirate vozilo in zadovoljite vašo du?o....
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Ja nekateri dodatki kar lepo sedejo na avto,veliko pa je odvisno tudi kakšne barve je avto:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Xandrej

Oni moder KR je nagrav?n, bolje bi bilo pustiti originalnega ko pa kr nekaj.(Moje osebno MNENJE!!!) Da nebo prišlo do osebnih žaljenj ki niso redke...

Pa ?e nekaj oni ki mislite, da se z 17 col felnami ne moreš normalno vozit in udobno lahko pridejo se peljat s fotrovim 607 ki ima 17 col original... :Hammer3:

Gox

Na sliki je verjetno foto?op Sbarrovega Picassoja ...

deyo

Na podvozju ?eenkrat videnega C-Crosserja. Verjetno.

garac

eno sliko tega avta je že Deyo pripel
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Zdej pa res že vsak cepec misli, da je boljši od tovarniških oblikovalcev...Taki stvori so dejansko za kozlat:Hammer3:

Xandrej

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

mcmicky

Na eni izmed slik sem videl da ima en avto zadaj čisto bele luči,zanima me kje se jih da dobiti in koliko stanejo