Picasso Styling

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 10:08:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Citat od: Xandrej;5250Z čisto malo truda CTS uporabnik zadel terno: Upam, da nebo jezen ker sem slike tukaj prilepil ampak meni osebno the best of the best. Brez nepotrebne navlake. Svaka čast.

http://www.citroen-tuning-slo.eu/viewtopic.php?t=832&start=0

A kdo ve, katere feltne so to?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

corvette

Citat od: modeljt;96114Aerodinamika?
Da, ter nižja poraba - avto se prej segreje, kar je sploh pozimi zlata vredno.

Ve kdo, je nameščen kos original oprema?

aygo

Citat od: corvette;96447Da, ter nižja poraba - avto se prej segreje, kar je sploh pozimi zlata vredno.

Nekaj pripomore k aerodinamiki, drugače pa na original pokrovu motorja ni rež skozi katere bi prišel zrak do motorja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Citat od: corvette;96447Da, ter nižja poraba - avto se prej segreje, kar je sploh pozimi zlata vredno.

Prvič sem videl tako XP, tako, da je pomoje dodatno gor dano, izgleda pa lepo. Zakaj se tega niso že v tovarni izmislili?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Meni pa sploh ni lepo in zgleda pust prednji konec.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

alesz

A bi to tukaj spadalo.......v principu bi šlo,moram ša malo razmislit.........................................

Citatzamenjal sem video,ni neka kvaliteta ampak se vidi,da meglenke delijejo.Zadeva deluje samo na Picassoju,to pa zato,ker sem signal vzel direktno iz armaturne plošče.To moram še stestirat ,da se ne pojavijo kaki stranski pojavi.Že do sedaj se je pojavilo cel kup nekih povratnih tokov in zadevo sem že nekajkrat predelal.S to zadnjo sem recimo zadovoljen .......ni pa zadeva  enostavna,me je dejansko sram napisat koliko časa cem porabil,pa kaj vse lahko zaj.................

CitatV vsem tem času ni bilo nobenih problemov.Normalno so preživeli tudi 8 amperski releji v kombinaciji z 10 voltnimi kondenzatorji.Edina napaka je bil mrzel lot na enem modulu,kar pa je vzrok malomarnost izvajalca.Podobna zadeva je ponovljena na Cliotu in tudi na njem ni problemov................užitek je videti tipa na nasprotni strani križišča kako buli iz pasata...:take_picture:

CitatSpodaj v priponki je neko skrapucalo od sheme,po tej vezavi je to narejeno.Nekdo ,ki saj v osnovi obvlada nekaj elektrike bi verjetno spravil to skupaj,vsak mora sam se odločiti kje so meje,da nebi kdo izjavljal,da je zaradi mene zakuril vato..................

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

alan30

Citat od: alesz;98418A bi to tukaj spadalo.......v principu bi šlo,moram ša malo razmislit.........................................

Opa tole z meglenko mi je pa všeč no le na dan z besedo kje bi se dalo tole narediti oziroma, če ni zakomplicirano opis izdelave, da poskušamo sami to narediti.

lp
Alan:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Trenutno je samo to kar se vidi na videu,pač trenuten navdih med vrtenjem roštilja in  tem štrikanjem direktno po avtu........................
nekako moram rešiti problem napajanja,zadeva naj bi delovala pri lučeh za nočno vožnjo,pri dnevnih pa ne,meglenke pa normalno......mora  mi nekaj kapniti.....

crni32

Pozdravljeni,,,,Na XP-ju mam gume 205 60 15,in mam težavo ni jih v homologaciji,,,na Citroen Slo,pa pravijo da grejo samo ene gume,in to te katere so upisane v homologaciji,185 65 15,in nemorem jih vpisati v homologacijo,,kaj naj naredim,,,rabim nasvet...

hvala

garac

če bi menjal platišča, potem najbrž ni problema, kar nekaj ljudi  ima tebi podoben primer
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

En upedenan v prodaji. Še navigacijo ima, če prav vidim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

Sam tiste zadnje maske na lučeh bi dol dal, pa bi bil OK.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

hadei

Ne vem zakaj, ampak temu nekako ne ustreza, da je spuščen. Premala platišča?! Drugače pa lep.
[SIGPIC][/SIGPIC]