Picasso Styling

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 10:08:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Malo sem pobrskal in najdel nekaj lepo spedinanih PICASSO-v. ?e posebej mi je všeč "off road" varianta. Barva in dodatki so resnično z okusom izbrani.
Fotografije so na žalost majhne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

......in ?e nekaj notranjosti
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Ta "off road" varianta bi bila ta prava za novi sneg:emot26:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Za moj okus malo preveč ampak.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Z čisto malo truda CTS uporabnik zadel terno: Upam, da nebo jezen ker sem slike tukaj prilepil ampak meni osebno the best of the best. Brez nepotrebne navlake. Svaka čast.

http://www.citroen-tuning-slo.eu/viewtopic.php?t=832&start=0

hadei

Auuuuu...milo mater je lep....:emot112: .

Spu??en je tudi?! Vsaj izgleda tako...fantasti?no izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

4 cm je spu??en, 17 col 215/45 R17, temnenje stekel, močan HI-FI ter 2.0 HDI motor, ni napisov na ritki. Res je lep ko satan.

hadei

Eh, super. Napisi. Kako ste jih odstranli, da se nič ne pozna. Meni napisi niso všeč, pa jih ne upam dat dol, da se ne bi kaj poznalo...pa ?e kaj barve zraven odstranil...heh.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Napisi so zalepljeni. Ena varijata je, da vzameš zelo tanek laks za ribe lovit ali pa zobno nitko pa lepo zadaj za napisom loči? napis od pleha. Kar ostane ?čisti? z čistim bencinom z ob?utkom. Simpl.

hadei

Hmm, dobra varianta. Ste tako naredili pri njem?! Ali bom jaz poizkusni zaj?ek...pol pa se mi boš režal, da si zajeb**?! Zato, ker sem te "sku*cal"?! Ha?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Kak je on naredil ne vem. Jaz vem, da sem tak zadnji? na enem Audi A3 pa na moji Xantiji pa to...

Lahko pa na enem mitingu prineseš zobno nitko, jaz ti prinesem bencin pa operacija uspela.

boga

Tale ?rn, ki ga je prispeval andrej je:emot69:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

BOGA...zdaj pa v akcijo. Ti svojega stunirač, jaz pa probam napise s svojega spravit.:emot80: .

XANDREJ...?e si sam ?e probal, potem ni problem. Potemtakem verjamem, da gre dol. Bom definitivno probal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

michoBX

?e videno, ?e neobjavljeno;

[ATTACH]3389[/ATTACH] [ATTACH]3390[/ATTACH]
Hja, dougcajt mi je ja...