Picasso Styling

Začel/a hadei, Marec 20, 2007, 10:08:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

hip hip hura
napredoval sem od za?etnika do poučenega jeeeeeeee

na naslednjem srečanju dam za pijačo

Cool
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

deyo

Peter Skala le tako naprej da prideš vsaj do Odvisnega Citroenarja :BigThumbs:

boga

Citat od: hadei;14451Audi....?e posebej, ?e je karavan z srebrnimi strešnimi letvami, litimi plati??i, zatemnjenimi stekli in xenon kitom.......mmmmm.....eeee, da mi je para.

Ja, pa THULE mora imet! To pa ?e ane ane?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

Da, da, vsekakor. In to tisti ?iroki, malo ničji, ki zasede skoraj celo streho tako, da se ni potrebno mučit ali bo v sredini ali na strani. Rofl...
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@Boga, zdaj sem na parkingu pred trgovino ujel en XP s podalj?ki, strešnim spojletjem in alu plati??i. Pripnem slike kasneje.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Evo slike. Avto je z gorenjske, grb na tablici ?kl
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Ojoj joj, kako je lep......:emot143:. Lepo ga je uredil. Pa, ?e se ne motim ni spu??en?! Kdo ima bolj oči za te zadev? Je ali nič!
namreč vedno sem se spraševal kako izgleda Picasso v spojlerjih brez ničanja.
Tale izgleda v redu. Pa ?e barva mu ustreza...ccc.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Tale ni spu??en, pa je vseeno ljep. Zanimivo, ampak take barve picassoja ?e nism vidu.
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

Ja meni se tudi zdi, da ni spu??en. Zato je pa ?e toliko bolj zanimivo, da je kljub zelo dobro ispadlo z spojlerji. Barva pa je tako ali tako svinjsko dobra.
[SIGPIC][/SIGPIC]

neyc

zmanjkalo dnara za fedre... :D

hadei

močno, vendar se sedaj vozi v lepem in udobnem Picassotu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Nej?ek, kaj za vsak avto ki ni po okusu cts je zmanjkalo dnarja in ne vem kaj ?e? Meni je lep in všeč. ?E vi "mulci" ves denar v avto zmečete, kar izvolite, vendar ne potem pljuvat po drugh!
Ja res je da zmanjka denarja, ker imamo dru?ine in druge zadeve, ko so pomembnej?e. Ti si ?iv dokaz, kako je ?e zmanjka denarja, saj očitno nimaš za sendvi?, saj si le 1/2 desca.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

Haha, BOGA, dobro si napisal. :BigThumbs:To so pa stranski u?inki "pimpanja" avta.

Ve? v avto, manj v šelodec.
[SIGPIC][/SIGPIC]

neyc

Citat od: boga;14559Nej?ek, kaj za vsak avto ki ni po okusu cts je zmanjkalo dnarja in ne vem kaj ?e? Meni je lep in všeč. ?E vi "mulci" ves denar v avto zmečete, kar izvolite, vendar ne potem pljuvat po drugh!
Ja res je da zmanjka denarja, ker imamo dru?ine in druge zadeve, ko so pomembnej?e. Ti si ?iv dokaz, kako je ?e zmanjka denarja, saj očitno nimaš za sendvi?, saj si le 1/2 desca.

?e se spravi? rihtat avto v spojlere pol tud poskrbi? za felne pa fedre,.. niso vse fedre trde ko kamen.. kot drugo pa obstaja nastavljivo podvozje po trdoti...

kar se pa sendvi?ev tiče pa tega da nimam za jest si se pa po?teno zmoto... mam pa? to srečo, da lahk v sebe zmečem kar ?em pa kolk ?em.. pa se mi ne pozna... :emot80: eni se pa? obremenjuje s vsako kilico ko so šli gor... čeprav se nebi brano +10kg.. pa kaj ?e?...

hadei

Citat od: neyc;14574?e se spravi? rihtat avto v spojlere pol tud poskrbi? za felne pa fedre,.. niso vse fedre trde ko kamen.. kot drugo pa obstaja nastavljivo podvozje po trdoti...

Stvar okusa. Ni vsem všeč kar je tebi....in obratno seveda.
[SIGPIC][/SIGPIC]