CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Saj se še najde kar nekaj CX-ov, ki so super ohranjeni zunaj in noter. Je pa res, da te smrad po plesni v notranjosti vrže ven. Fuj.

cikocx

Citat od: franci;109818Jebela, to pa je zanimivo...

Meni pa ravno CX izgleda kot en tak, še najbolj zgovoren pokazatelj citroenovega pojmovanja avtomobilske industrije... No ja...:emot61:

Se strinjam s tabo
Cx za zmeraj:BigThumbs:

gule

Meni tale avto izgleda v zelo dobrem stanju...vsaj na slikah...pa še plin in klimo ima...super.

andraž

Ja, saj ta vsekakor je dober. Vsaj po slikah.

Lovro

Pa dostikrat sem ga videl peljati se čez Vrhniko in zgledal je zelo lep. Tudi cena je ugodna, če je res v odličnem stanju. Razen če ima kako skrito napako, ki odvrača kupce?
Pa zdi se mi zdi, da so eni čudni časi in nihče ne kupuje starodobnikov. Baje se trenutno nič ne proda, oz. folk ponuja mizerne zneske, vsaj tako sem slišal.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

pehorunkl

Citat od: ModelJT;109811Jaz si nič ne zmišljujem. Ruž je rekel, da deli niso poceni, jaz sem mu pa potrdil, ker taki avtomobilov ljudje včasih nočejo prav zaradi vzdrževanja.

Èe kdo išče ugodne dela za CX..... jaz sem jih na tej strani našel kar nekaj:
http://www.oscaro.com/citroen-cx-ma-25ie-2-5-i-138cv-gti-9664-14-t#c702429
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Čojko

Citat od: Lovro;110157Pa dostikrat sem ga videl peljati se čez Vrhniko in zgledal je zelo lep. Tudi cena je ugodna, če je res v odličnem stanju. Razen če ima kako skrito napako, ki odvrača kupce?

Avto se še vedno prodaja. Ali morda kdo kaj bolj pozna avto, ga je morda šel gledat,...koliko je res ok, kaj mu fali,... če ima kdo kakšno info iz prve roke?

gule

Težki časi so, čeprav je zelo lep in ohranjen je težko najti kupca za takšne stare zadeve danes...no par norcev nas je že...samo kaj, ko sem ravnokar kupil še 5m drv za kurjavo, računi, krediti, ljubavnice, priležnice, alkohol...jbg kriza...

zlikovski

Mike666

Tega že lep čas gledam. Ampak ni kinte, ni placa, država je ratala predraga, pa še se bi našlo.

deuche

Ta je bil za vozit truge in ga lahko uporabljaš samo za tovor, ker sedežev zadaj verjetno nima.

ModelJT

Deuche saj potem je pa čist tapravi za Mika. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

@ModelJT ima že vse pripravljeno.
Samo še SP ali DOO odpre pa ima svojo sanjsko delo.

psihopat100posto

Citat od: deuche;119562Ta je bil za vozit truge in ga lahko uporabljaš samo za tovor, ker sedežev zadaj verjetno nima.
daš zadnje sedeže nazaj notri, homologiraš in zadeva rešena.
lp

deuche

Citat od: psihopat100posto;119579daš zadnje sedeže nazaj notri, homologiraš in zadeva rešena.
lp

E to pa se ne spomnem več, kako je bilo s tapecirungami. Vem samo da je bil most na sredi kamor je šel vozek s trugo.

Drugače je tista ideja od zlikovskega boljša. Jaz nebi imel nič proti, če bi me zadnjič peljali s CXom namesto vitotom.