CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

@hlodek..
sej vse okej..
ampak sorry, jest avta ne kupim če klima ne dela..
pa je lahk še tko pocen..mi je pač to skor prioriteta..
zanimiv tale tvoj cx..kolk pa pride kompresor če se ga sploh dobi?
letnik 87..se pravi serijaII?

zlikovski

Jaz imam doma kompresor klime za CX-a, edino problem je v tem ker že stoji ene 5 let v kleti. Èe koga zanima, jo prodam za res majhen denar ajde recimo 30€.

Veloce

Sam si res hlodek, da take legende ne porihtaš.

Pri XM-u bi še bil alergičen na tisto žvako: klima je za nafilat, pri CX-u pa niti ne.

Imaš kakšno sliko?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

matt

Za nafilat klimo je problem, da deluje na star plin, katerega je tezko dobit. Dobi se ga samo jaz se nisem dosti ukvarjal s tem, ker nisem potreboval klime in tukaj okoli Kopra sem malo spraseval pa ni imel nihce. Dani, ce te avto zanima ga pridi pogledat, povej mi kam da grem nafilat klimo, gram jaz nafilat in ti pokazem da deluje, pomoje je pa avto vreden tega denarja pa z klimo gor ali dol...problem je da ni pravih ljubiteljev kateri bi si ga zeleli.

zlikovski

Stare klime ki so šle na R12 grejo na te nove pline R134A, obratno pa ne! Ampak ne hladi tak intenzivno kot z starim plinom, tudi te nove klime, mi je povedal en mehanik niso tak dobre kot te stare.

Jaz imam XM-a in je imel v originalu R12 zdaj pa že en lep čas uporabljam 134A brez problemov, edino kaj je razlika, da je ta nov plin zelo redek in je problem če je slab material primer alumijija, gre plin skoz njega.

psihopat100posto

matt v MS ni problem stari plin dobiti, samo je daleč do Kopra! hehe Èe bi trenutno mel 2 jurja viška  bi ti jaz takoj odkupil CX-a, tak pa na žalost lahko samo gledam oglas, edino če mi ga prodaš na par obrokov! hehe
lp

dani77si

Citat od: matt;58764Za nafilat klimo je problem, da deluje na star plin, katerega je tezko dobit. Dobi se ga samo jaz se nisem dosti ukvarjal s tem, ker nisem potreboval klime in tukaj okoli Kopra sem malo spraseval pa ni imel nihce. Dani, ce te avto zanima ga pridi pogledat, povej mi kam da grem nafilat klimo, gram jaz nafilat in ti pokazem da deluje, pomoje je pa avto vreden tega denarja pa z klimo gor ali dol...problem je da ni pravih ljubiteljev kateri bi si ga zeleli.

pridem (in tut vzamem), ko in če prodam gs-ko

dani77si

No €hlodek, kaj je zdej s tistim tvojim CX-om?
Boš pokazal nam Citroenovcem slike, pa da se vemo odločit?

Veloce

Citat od: matt;58764Za nafilat klimo je problem, da deluje na star plin, katerega je tezko dobit. Dobi se ga samo jaz se nisem dosti ukvarjal s tem, ker nisem potreboval klime in tukaj okoli Kopra sem malo spraseval pa ni imel nihce. Dani, ce te avto zanima ga pridi pogledat, povej mi kam da grem nafilat klimo, gram jaz nafilat in ti pokazem da deluje, pomoje je pa avto vreden tega denarja pa z klimo gor ali dol...problem je da ni pravih ljubiteljev kateri bi si ga zeleli.

Moj kolega mehanik ima še ta stari plin. Èe prideš v Ajdovščino, ti jo nafila, pa še malo pogleda CX-a.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Spet se je pojavil metalik rjav CX na avtonet. Tokrat je cena višja 2500 Eur. Verjetno zato, ker sedaj klima dela?????

Xandrej

Vem za 4 prelepe cx-e vse dela in so kakšen model si zmisliš od GTI, GTI turbo palas ter prestige... Samo treba je €€€ spajtlat.

andraž

A so na istem naslovu kjer si kupil XM?

psihopat100posto

Andraž kaj te muči pri ceni tistega CX-a?
lp

andraž

Èisto nič, zdi se mi tako po slikah zelo lep za to ceno. Sem samo napisal, da je sedaj 2500, prej pa je bil 1999, če se kaj spomnim. Ker je bila takrat debata o tem, da klima ne dela in jo je treba napolniti, sklepam, da je lastnik sedaj to uredil, cena pa je normalno višja. Samo to.

mezy

mogoče kdo ve zakaj se ta avto že toliko časa ne proda??? lastnika sem povprašal in naj bi bil avto trenutno odličen... pozna mogoče kdo kaj več???

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4394199&show=1