CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Na avtonetu je kar nekaj CX-ov, ki se podajajo, najlepši pa je bel Vojkov turbo diesel, 1986, s klimo za 1700 Eur. Lep.

garac

torej dani77, gigo, kaj se čaka? pare na sunce
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dani77si

Citat od: garac;54027torej dani77, gigo, kaj se čaka? pare na sunce

nema para..nema sunca..
poleg tega mam trenutno GS-a..dveh pač ne morem met ker bi mogu eden bit zunaj..
razen če kdo GS-a vzame v račun..
no..tale na netu je mogoče že okej..ampak men ni glih všeč.

gigo

Vojkovega dobro poznam. Skoraj brezhiben z izjemo ene malenkosti. Sedaj pa 4 avta pa ne nameravam nabavljat čeprav me tista dijana iz idrije mika.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dani77si

mogoče pozna kdo tega karavana belega na avto netu?

andraž

Ta je tudi na mobile s kakšno sliko več in opisom, je pa edini cx karavan s klimo, ki se tam prodaja. Na autoscout imaš mislim da 13 ali 14 cx-ov breakov, vendar noben nima klime.

dani77si

sem videl ja..
vprašanje sicer če klima tudi dejansko dela..
če bo kej lepega vremena se zapeljem v sevnico čez vikend pa pogledam..
sem mislil da kdo tukaj pozna..
enkrat sem sicer že hotel kupiti xm karavana iz sevnice..
še zmer mi ni jasn zakaj ga nisem..razen tega da je strop bil nazaj za zalimat pa mal lepotno poštimat je bil čist okej..bumbar jest

andraž

Na napakah se učimo, ali pa tudi ne.

dani77si

Citat od: andraž;54340Na napakah se učimo, ali pa tudi ne.

očitno bolj malo:Hammer3:

andraž

Si šel gledat CX karavana? Včeraj sem videl ob cesti ful lepega CX-a, srebrne barve, po moje je bil I, z litimi platišči, kot so na Vojkovem, z inox odbijači, na ploščici zadaj pa je pisalo Pallas in še nekaj. Mogoče je naprodaj, nazaj grede bom pogledal in slikal.

dani77si

Citat od: andraž;54450Si šel gledat CX karavana? Včeraj sem videl ob cesti ful lepega CX-a, srebrne barve, po moje je bil I, z litimi platišči, kot so na Vojkovem, z inox odbijači, na ploščici zadaj pa je pisalo Pallas in še nekaj. Mogoče je naprodaj, nazaj grede bom pogledal in slikal.
kje si ga to videl? v brigu ali vispu?
ker zdej je skrajni čas za uvoz česa takega preden kak hud davek nabijejo..

nisem šel gledat karavana..
v bistvu bi mi bil tisti karavan odličen, ker je malo več placa not za kako predelavo..pa itak bi ga blo treba porihtat..
gs-a mi je škoda ker je preveč originalen..

andraž

Med Brigom in Vispom, ko prideš z vlaka. Ko se bom peljal nazaj bom pogledal, če je naprodaj. Je pa res lep.

dani77si

Citat od: andraž;54468Med Brigom in Vispom, ko prideš z vlaka. Ko se bom peljal nazaj bom pogledal, če je naprodaj. Je pa res lep.
limuzina ali break? bom se tut jest ustavu..sicer je nedelja ko grem gor ampak za pofirbcat bo..

andraž

Xandrej

Citat od: gigo;54108Vojkovega dobro poznam. Skoraj brezhiben z izjemo ene malenkosti. Sedaj pa 4 avta pa ne nameravam nabavljat čeprav me tista dijana iz idrije mika.

jaz tebe nekak vidim le v hidravličarju... Pa ajde xsara za vsak dan.