CX na avtonet

Začel/a andraž, Junij 22, 2009, 03:19:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ta je potniški, samo ne vem, če je familiare? Je pa zamenjal par lastnikov... Amipick bo najbrž kaj več povedal o njem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Piše da je za dve osebi...

garac

aha, vidim, sem mislil, da je ex Božov, pol je najbrž tudi raven pod zadaj? Ali so pogrebni samo vodila imeli, luknja za noge pa ostane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Pogrebni so meli še pregradno steno zadaj za prednjimi sedeži (da ni blo vonja po cimpresah ;)) in raven pod,v njem pa šine za trugo. To pa je mogo bit kao neki transportni za truge. Ker sem že vido da je v bistvu kot običajen karavan le brez zadnjih sedežev. Ki pa jih je možnost vgraditi. Kot pri ambulance.
Tu se vidi na teh fotkah :http://www.leichenwagen.de/index.htm?bild18.htm

zlikovski

Evo ga še samo špricneš na mat črno, pa še na stranska stekla vgraviraš križ pa je oriðinal.

Mike666

Ideja je ubitačna ta ki sem jo hoto naret iz onega gasilca oz. rešilca in tudi ta karavan bi bil pravi. Ampak žal ni kinte pa še placa ne. Èe bi država bila malo bolj človešk bi šlovek marsikaj lahko rešil. Èe pa slučajno dobim službo izven naše gnile kure ,pol pa ga takoj vzamem pa ga rihtam.

deuche

Službe zunaj ne dobiš slučajno, temveč jo ravno tako poiščeš kot doma. Razlika je le, da imaš zunaj malo več možnosti jo najt, kot doma kjer so že vse pokopali.
Edino kompletno situacijo poglej in ne samo plačo. Èe bi jaz našel svoj posel na zadnji nogi kure bi šel takoj domov, in to za manj kot 1/3 denarja zunaj. Kolko se ti zdi kura gnila je v marsičem še vedno za državljane perla proti večini zahodnih  držav.

Mike666

Hja deuche.  Sem si izkusil našo državo. Hvala. Iščem pa itak zunaj.Tam je vsaj red.
Dajmo na on-topic. Ne bomo politizirali.

amipick

Taj pogrebni CXi znajo bit varljivi.
Od zunaj super avto,lepa barva,kot nov!Ko pa se lotiš podirat truga konstrukcijo v zadnjem delu vozila te lahko hitro preseneti avto v stilu ementala-same luknje.
Doživeli v živo,ko smo z Božotom enega pripeljali domov.Končal je v razrezu.Njegovi deli zdaj živijo na mojem CXu.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

deuche

Citat od: amipick;119761Od zunaj super avto,lepa barva,kot nov!Ko pa se lotiš podirat truga konstrukcijo v zadnjem delu vozila te lahko hitro preseneti avto v stilu ementala-same luknje.

Vojko kaj to je zaradi kakega puščanja iz trug ali zaradi "vrhunske" kvalitete cimosovih predelav in izdelav?

@mike, vso srečo in upam, da ne boš spoznal resnice o redu v tujini.

Mike666

Na teh karavanih je baje serijska napaka zadnji notranji koloteki takoj pod tapeto. Me je Pino na to opozoril pri onem rešilco in je mel prav. Nikjer rje le tam notri je bla kar krepka luknja.

amipick

Kot je rekel Mike,so koloteki problem,to je tovarniško.
Zaradi "vrhunske" predelave je pa segnilo še ostalo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Na tole si poglejte ... Cimosov pogrebni CX

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ti spojlerje sem že večkrat videl na CX-ih pa me zanima kaj je to zaena zadeva. Sicer je zdaj zadeva malo hecna takrat pa je moralo to bil vrhunsko. Ali pa v drugi barvi ... Mogoče kdo ve ali je to bi citroenov kit spoilerjev ali kaka druga zadeva...