OMV 5rol nalepke

Začel/a garac, Maj 07, 2009, 09:08:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali zbirate OMV nalepke

A
16 (45.7%)
E
9 (25.7%)
AKŠNE NALEPKE?
3 (8.6%)
A NAJ SI JIH...
7 (20%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 35

garac

Ali zbirate famozne omv nalepke? Saj vemo za katere gre, nekoč žoge, zdaj torbe.
Danes sem hotel natočit, zavijem na Omv in oooopaa!? Grem 50m naprej na Petrol tam pa...

oglejte si priponki, sem pa z gorenjske JA!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Jeb.... ti te njihove nalepke pa žoge al torbe al kaj majo. Kolko tam denarja pustišbi ti mogl najmanj 1x natankat avto.

Xandrej

Itak tankaš, če pa še dobiš nalepke pa tolko boljše... Nič ne stanejo jih DOBIŠ! Ker je cena gorva vsepovsod enaka! Jaz sem že eno torbo vzel. :BigThumbs: Tankam pa izključno samo 100 oktanca na OMV!!!

Pa žoge tudi mam vse! :emot112:

Gox

Nalepke zbiram, ker tankam vedno na OMW-ju ... glih napolnem en kartonček do konca akcije ...

Drugače pa se mi zdi to totalno brezveze  ... za vsa ta denar, ki ga pustiš na črpalki, bi vsaka stvar, ki se jo dobi na nalepke mogla stat simboličnih max 0,5€. :-)

Kupiš potovalko, pa greš slučajno še to leto z busom kam v tujino ... pa sej ne boš več našel svoje potovalke v prtljažniku busa, ko bodo vse enake :Hammer3:

Raje bi vsakih 10 nalepkic dali 1liter čistila za stekla :BigThumbs:

Lp
Goran

grozny

pa kaj se tolko buniš da je treba doplačat!

OMV se usaj tega spomne. kaj pa "veliki" 5rol? pa agip, shell in ostali?

tankaš, rečejo lepa hvala in to je to.

tu pa usaj za male dnarce dobiš nekaj.

je reku moj nono:
"Kdor z malim ni zadovoljen, velikega ni vreden!!"
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

sl1

Samo da ti spulijo se kaksen €...
Èe ravno res rabiš torbo, potem ok. Samo večino ljudi nategnejo na foro "U lej! Super akcija -75%! Full se splača!" In kar kupijo, čeprav sploh ne rabijo.

Gox

Citat od: grozny;50946pa kaj se tolko buniš da je treba doplačat!

OMV se usaj tega spomne. kaj pa "veliki" 5rol? pa agip, shell in ostali?

tankaš, rečejo lepa hvala in to je to.

tu pa usaj za male dnarce dobiš nekaj.

je reku moj nono:
"Kdor z malim ni zadovoljen, velikega ni vreden!!"

Saj se ne bunim ... samo sem še vedno mnenja da je ta akcija kar nekaj ...

Pač akcija da privabijo čim več strank in to je to ... potem pa so ljudje zadovoljni, da kako so dobili poceni torbo ... ja za 300€ je prav poceni, pa verjetno jo bodo rabili 1x ali še manj ...

Mimogrede, če si kupoval pozimi čaje 1001cvet in poslal nekaj kartončkov iz škatle si dobil prav lepo potovalko po pošti na dom ... in to zastonj.

Xandrej

ne razumem vas. Pač so prej bile žoge, sedaj torbe če jih kdo hoče jih bo vzel če ne pa ne izbira je njegova. Ne razumem vas ljudje nonstop se nekaj pritožujete. Te pa idite na kam drugam tankat.

Pa saj vas nič ne obvezuje madona. Èe boš mel torbo jo mej če ne pa ne! Halo! :argue1:

sl1

Kaj se pa ti razburjaš?
Meni te potrošniške fore kot so zbiranja raznih nalepk in točk pač niso vseč.
Se pa popolnoma strinjam s teboj, da lahko kdor želi kupi torbo, kdor ne želi, mu pa ni treba.

Xandrej

Ja pol pa idi drugam tankat ne razumem vas slovnci več... Èe ti pač nekaj ponudijo, spomnimo se nazaj ko so kupone dajali pa si lahko dobil avto, pa en kup lepih nagrad.

Itak tankat moraš, grem na OMV ker so moderni, naj bi imeli dober bencin pa če še ato dobim nalepke pa potem torbo za 3€ pa nič zato kaj češ...

Te pa itak nimaš kam več za hodit. Vsepovsod maš neke nalepke pa nagrade pa kaj jaz vem. Dandanes je konkurenca tako huda, da je treba nekaj naredit, da privabiš ljudi. Greš v špar kjer imajo skozi neke nalepke pače jih vzameš al pa ne. Rabuš posodo za palačinke pečt al pa ne...

Dajo ti jih zastonj neobvezujoče, jih vzameš ali pa ne... Na drugih še te grdo gledajo ker si prišel tankat k njim. nebi rekel, da bi se cene goriva razlikovale od pumpe do pumpe.... Kot je to drugje.

Ne razburjam se samo ne morem vrjet več kaj smo res tak nezadovoljni ali kaj nam je... Takrat ko pa bi treba bilo po mizi vdarit kakor znajo drugje po svetu pa mi slovenčki vsak v svoj brlog spizdimo!

Winkl

Avto moraš tako ali tankat in če je možnost, da takaš na OMV ni nič narobe.

Sam so pa te pike en nateg!

Tam postiš preko 300 EUR pol pa še moraš doplačat nekaj 10 EUR.

Nateg!!!

Xandrej

A ni vseeno ali pustiš 300€ na OMV kjer ti dajo nalepke ali pa na Petrol rec. kjer ti dajo 2 kili praha lahko le... 10€ je največja torba ostale so manj. Èe pa kje za 10€ dobiš tako torbo pa go for it...

sl1

To je vse res, samo predpogoj je, da sploh rabiš torbo.
Èe je ne rabiš in si kupil samo zato ker je poceni, potem si samo 10€ dal za nekaj kar sploh ne rabiš oziroma si 10€ praktično vrgel stran.
Vse te točke in nalepke imajo namreč cilj samo to, da kupiš tudi če ne rabiš, ker raje prodajo ceneje veliko večim ljudem, kot po normalni ceni samo tistim parim, ki rabijo.
A štekaš?
No saj, kakorkoli. Upam da ti bo torba dobro služila in da boš zadovoljen z njo. Nisem ti hotel pokvariti veselja.

Xandrej

Pa ne gre se za torbo... Kaj pa dobiš na drugih pumpah? Èe rabiš rabiš če ne pa daš nekomu ki bo vesel ali kakorkoli. Vedno je nekaj za ene drugo za druge.

nič drugega. hecno mi je ko se eni pritožujejo!!! Halo???

garac

Ma kje piše, da moraš torbo vzet? Osebno ponavadni nalepke vzamem in jih podarim naprej, sodelavcu in kolegu sem jih dal za žogo, zdaj me je sodelavec spet prosil, da bi si vzel torbo, ni panike, sam torbe ne rabim, jo bo pač nekdo drug vesel.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/